Nie je to o tom, ale ludia sa obliekajú tak, ako sa im páči a v čom sa cítia dobre a ak sa niekto cíti dobre celý v značkovom oblečení, nechápem čo je na tom zlé? Veď to je každého vec
Ale dolezity je aj prvy dojem... Dalsia vec je, ze tie znackove veci vydrzia ovela dlhsie ako tie cinske sracky na trznici. Takze ja si osobne radsej kupim tenisky nike, adidas za 2-3 litre ako abibas za 300...
Chavez, sak aj ja mam znackove veci...ale neprehanam to...ale ked niekto ma vsetko znackove, tak coo?tak hej ale ked si predstavym ze vsetci ludia sa len zaoberaju tymto, ci ma nieco znackove abo nie, je to odveci..
no povrchnost ta podstatna nie je o veciach o handrach a tak, to by mna osobne az tak netrpailo, skor povrchnost aplikovana do ludskych vlastnostiach, napriklad neochota, arogancia, afektovanie, ohovaranie, uskoky, falos, to je povrchnost, ten vztah k handram, majetkom, hmoty zaradujem d roznych stupnov konzumnosti: a tie znackove handry jak vravis to je chora konzumnost
Ya to ze niekto nosi znackove veci musi byt povrchny?A napadlo ta ze by boli tie veci pekne preto si ich ludia kupuju?Ale to asi nee ze?To mam teraz nosit neznackove veci aby som bol v pohode v tejto diskusii?
Preco dakto kto ma znackove veci, musi byt povrchny?Ja mam par znackovych a mam aj dake od cinanov...a je mi to jedno...co sa mi paci a ked na to mam kupim si a ci je znackove alebo ne neriesim...to skor mi pridu povrchni ludia, co odsudzuju ludi, co nemaju znackove veci....som poznala jednu holku, co by nikdy nechodila s chalanom, ktory by nemal najmodernejsie handry
mne raz nejaký rekintos či čo napísala že som povrchná krava a dozvedel sa to netuším zkade.. dačo sa mu nepáčilo na mojích fotkách či čo.. ale povrchnisť je neovplyvniteľná volou
[19]Riešiš to v prvom rade Ty, ak Ťa hnevá to, že niekto je v tej čiastkovej oblasti lepší než Ty. Ja ten pocit poznám. Mentálne dospelý človek sa pozná podľa toho, že sa nezaoberá malichernosťami. Vie, čo je dôležité. To poznanie však príde až časom.
Kto na co ma v tom chodi a bolo by asi vazne zvlastne keby prachati ludia nakupovali najlacnejsie veci.ved KAZDY chce pre seba(a pre svojich blizkych) to najlepsie, tak samozrejme aj co sa tyka materialna(trend bol vzdy taky, ze cim je vec drahsia, tym je lepsia, kvalitnejsia). To vsak este nemusi znamenat, ze su ludia povrchni, ked si kupuju vsetko najdrahsie/znackove. Pre mna to znamena len tolko, ze na to maju. Ine je, ked im peniaze stupnu do hlavy a prerusia dobre vztahy s ludmi/znamymi/rodinou, len kvoli tomu, ze ti na to nemaju a "kazia im dobre meno"...
Jezis diskusia bez zmysla. Ja si kupujem veci vyhradne znackove, a nemyslim si o sebe ze som povrchny. A poviem ty nieco co tu bolo uz spomenute.
Sem tam som chodil do trnavy do znameho shopu s neznackovymi handrami, kde mali aj sem tam nejake veci ako just play.
BOlo to tam lacnejsie a par krat som odtial nieco kupil, a hned ty poviem ako tie veci skoncili.
Kupil som odtial kratke gate, za 390 SK, co bola v poho cena. Mal som ich asi mesiac, a ked sme isly do senca, a sadol som si v nich do auta tak sa kusok pod vackom natrhli. Len tak znicoho nic, vysponovane boli normalne a vo vacku som mal len tenky mobil.
Kupil som si odtial pekne tmavomodre tricko za 200SK, po troch vypraniach ho mozem vyhodit, je cele vyprasivele.
Kupil som si tam ozaj pekne maskacove gate, s kotrych po mesiaci zacali vytrcat odvsadial cverenky, a zacali sa parat kde sa len dalo.
A posledna osudova vec ktoru som si kupil pred nedavnom, bola bunda. Zvonku zelena teplakovina, znutra krasna kuzusina, aj v kapucni. Stala 650 SK, a neodolal som jej. Tvarila sa mohutne, a pevne, tak som si pomyslel co sa moze na nej dohukat.
PO tyzdni zacala ta krasna kozusina pustat, ked si ju teraz dam a potom si ju nekde dam dole, cele tricko ci drigovicu mam od chlpov.
Co som tym vsetkym chcel povedat ? Ze znackove handry si kupujem kvoli kvalite, a kvoli tomu ze dizajneri maju predsalen lepsi vkus ako japonci ci iny pofiderny tvorcovia handier.
A ked chcem kvalitu, tak podla tvojich oci som hned povrchny.
Povrchnost je to, ked niekoho podla tych handier odsudis. Co si teraz presne spravila ty. Uz vieme co si pomyslis ked zbadas typka celeho v znackovom. Prave to je povrchne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ide oto ze ludia su zhladeni len do seba, a nikto iny ich nezaujima, ja neviem co stale riesite s tymi znackovymi vecami..
Sem tam som chodil do trnavy do znameho shopu s neznackovymi handrami, kde mali aj sem tam nejake veci ako just play.
BOlo to tam lacnejsie a par krat som odtial nieco kupil, a hned ty poviem ako tie veci skoncili.
Kupil som odtial kratke gate, za 390 SK, co bola v poho cena. Mal som ich asi mesiac, a ked sme isly do senca, a sadol som si v nich do auta tak sa kusok pod vackom natrhli. Len tak znicoho nic, vysponovane boli normalne a vo vacku som mal len tenky mobil.
Kupil som si odtial pekne tmavomodre tricko za 200SK, po troch vypraniach ho mozem vyhodit, je cele vyprasivele.
Kupil som si tam ozaj pekne maskacove gate, s kotrych po mesiaci zacali vytrcat odvsadial cverenky, a zacali sa parat kde sa len dalo.
A posledna osudova vec ktoru som si kupil pred nedavnom, bola bunda. Zvonku zelena teplakovina, znutra krasna kuzusina, aj v kapucni. Stala 650 SK, a neodolal som jej. Tvarila sa mohutne, a pevne, tak som si pomyslel co sa moze na nej dohukat.
PO tyzdni zacala ta krasna kozusina pustat, ked si ju teraz dam a potom si ju nekde dam dole, cele tricko ci drigovicu mam od chlpov.
Co som tym vsetkym chcel povedat ? Ze znackove handry si kupujem kvoli kvalite, a kvoli tomu ze dizajneri maju predsalen lepsi vkus ako japonci ci iny pofiderny tvorcovia handier.
A ked chcem kvalitu, tak podla tvojich oci som hned povrchny.
Povrchnost je to, ked niekoho podla tych handier odsudis. Co si teraz presne spravila ty. Uz vieme co si pomyslis ked zbadas typka celeho v znackovom. Prave to je povrchne.