zaujímalo by ma ,že prečo sú ludia taký povrchný..aký máte názor na to že ludí viac zaujíma to ako človek vyzerá a nezaujíma ich aký je ten človek vo vnútry.
každého zaujíma iba to čo vidí a myslí si, že to pod povrchom nie je podstatné. Ale tak si kladiem otázku "Načo mi je pekný orech na povrchu ak má zhnité jadro?" Odpoveď asi každý pozná. Ľudia sa však radi pýšia iba tým povrchom, škrupinou. A prečo? Pretože ľudia sú hlúpy.
Moj nazor je taky ze keby si videla chalana s krivymi zubami s akne a ucesom podla kastrola tak by ti bolo jedno aj keby to bol uplny Jezis, by si hned brala pekneho "kokota" tak co to tu za otazky davas
@adsy vazne? to ani nerobim , ona nie je vsetci , ale nahoodu je v tej vacsine co ty vies , dost velka sanca ze celkom fesna 15 rocna baba je posledna ktora sa stara o to preco chcu ludia skor peknych ludi ako dobrych. jednoducho preto ze jej sa to netyka.
@mm47 veď práve. Je zbytočné presviedčať niekoho kto aj tak bude trvať stále na svojej pravde, aby neprehral Múdrejší ustúpi a nechám ťa mať svoju pravdu
Odpoveď na otázku, lebo žijeme v povrchnom a malichernom svete, čo samozrejme neznamená, že taký musíme byť aj my, no pre väčšinu je to pohodlnejšie :/
@mm47 viem a veľmi dobre. No @13 nesúdi všetkých. Treba čítať čo píše a nie to čo vidieť chceš. Ty si tam hodil všetky 15 ročné dievčatá. Neškatuľkuj, pretože aj teba by niekto mohol zavrieť do škatuľky. Som zvedavý ako potom budeš reagovať A tebe hovorím iba to, že nemáš právo súdiť človeka ak ho nepoznáš a ani ak ho poznáš, pretože nemusíš poznať príčinu toho aký je aj keby si si myslel, že poznáš
@elsi ja ti vidím tak, že je to ako s čriedou koní. Ak vedúci samec skočí do priepasti tak takmer všetky kone skočia za ním. A nie ďakujem, ja nie. Tento svet sa vďaka niektorým jedincom rúti do záhuby. Nemyslím si, že to aký som ma zachráni, ale nebudem sa iba pozerať a mlčať na to ako sa ľudstvo ničí.
@adsy tiež netvrdím, že sa zachránime, ale aspoň nezomrieme s pocitom, že sme boli niekoho kópiou. Budeme vedieť, že tam kde sme, sme pre naše rozhodnutia a činy,a nie vďaka skupinovému (povrchnému) mysleniu a lenivosti ľudí...
@zuzk496 krása tela je pominuteľná a veľmi nestála. Krása srdca je však nikdy nekončiaca a častokrát v dnešnom svete neviditeľná. No tí, čo chcú to uvidia.
@elsi Krása je tam kde ju ľudia najmenej hľadajú. Boja sa dobra a lásky, pretože ich nedokážu pochopiť. Ale nie preto, lebo by to nedokázali, ale preto, lebo im viac vyhovujú veci tak ako sú.
Po dnešnej hodinke anatómie viem odpoveď na túto otázku podať s pozoruhodne presnou chápavosťou - pretože keď máš mať 208-214 kostí v tele a len dve malé časti lebky k sebe viažu 50 ďalších sublokalít, ktoré sa nejako volajú, nejako vyzerajú a na niečo sa viažu a slúžia, už si naozaj neviem predstaviť, že by som sa na každého človeka mala pozerať úplne podrobne O_o.
Ďalšie desivé info dodám v ďalšom semestri, ak sa dostanem - budú svaly .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
*i*
Kazdy je taky , viac alebo menej. Jedna vec je co vyzera pekne napisane a druha byt uprimny
Odpoveď na otázku, lebo žijeme v povrchnom a malichernom svete, čo samozrejme neznamená, že taký musíme byť aj my, no pre väčšinu je to pohodlnejšie :/
Sme príliš zvyknutý žiť v obmedzenom svete. No našťastie sa predsa vždy nájde istá skupinka, ktorá sa nepodvolí a nejde so stádom (oviec)
Ďalšie desivé info dodám v ďalšom semestri, ak sa dostanem - budú svaly .