videl som iba koniec spravy kde hovorili ze sa zidovska obec zase na nieco stazovala, nejake kontroverzne vyroky.... videl to niekto? O ake vyroky konkretne islo? zaujimalo by ma co sa tej bande zasa nepaci
no minister tam prirovnal lipsica k zidom, ktori boli nacisti... su to silne slova, ale nejak nechapem tie protesty, ved harabin (nechcem sa ho zastavat samozrejme tym nezautocil na zidovsku obec ale je pravda, ze take silne vyroky do parlamentu nepatria
@5 aj keby si videl na ulici rabina a povies mu, ze je zid, tak ta obvinia z utlacania prav etnickych mensin a antisemitizmu, len za to ze pripomenies pravdivy fakt
@15 ja ich tiez nemusim, byval som u nich, nasrali ma ako nikto, ale napriek tomu sa o tom nemusim takto vyjadrovat. ale keby vykapali, nebol by som smutny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.sme.sk/c/4061226/harab...
...Harabin zase Lipšicovi povedal, že mu pripomína nacistov, ktorí mali židovský pôvod a hanbili sa za svojich predkov...
no tak to je teda "tazky" antisemitizmus
je to este vacsia kravina nez som ocakaval
inak, suhlasim s nazorom @7