@6 ved tebe som to spominal ked si bol tu u mna alebo v za neviem uz kamo ja som skoro umrel ked to bolo pocut, jak to typek toci proste jeho zabila krabica co padla nanho hned na starte a taketo
Už tu bola podobná téma dávnejšie » www.birdz.sk/diskusie/preco-... ale keď som teraz zbadala Andreja Bičana v 5 proti 5 napadlo mi založiť aj takúto anketu
Inak Crasha Bandicoota som doma hrávala tiež!
A inak ja som volávala často, ale nikdy sa mi nepodarilo dovolať...
"Vzpomínám si, jak jsem byl na pohřbu dědy u nás na vesnici (v SK), z kterého jsem na několik minut utekl, abych zapnul Maxihru a pokusil se dovolat. Potom jsem utíkal zpátky na pohřeb"
Ale nevolal. Jednak som bol poučený, aby som nevyvolával do blbostí, lebo to poväčšine stojí nekresťanské peniaze, jednak sme nikdy nemali telefón pri televízore a ... asi by som si pripadal divne pozerajúc na televízor a snažiac sa hrať hru telefónom
pozerávala jasné, to bolo úplne najsuper úplne najviac najsuper bolo, keď posledný, ktorý tam volal mal čítať titulky a keď všetky rýchlo stihol, tak niečo vyhral
ale nikdy som tam nevolala, lebo sme mal "ťukťuk telefón"
akurat sme sao tom vcera bavili ze to bolo ppci a mali by to zase zacat davat ale urobit to aby sa to dalo hrat z dotykoviek a kreša hravam doteraz na pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale este zvyknem hrat semtam bendíka (hehe
najviac bol typek, co tam volal, ze chce hrat a mal ten telefon, kde sa este muselo tocit kolieskom. trosku jebot proste
ale keď som teraz zbadala Andreja Bičana v 5 proti 5 napadlo mi založiť aj takúto anketu
Inak Crasha Bandicoota som doma hrávala tiež!
A inak ja som volávala často, ale nikdy sa mi nepodarilo dovolať...
"Vzpomínám si, jak jsem byl na pohřbu dědy u nás na vesnici (v SK), z kterého jsem na několik minut utekl, abych zapnul Maxihru a pokusil se dovolat. Potom jsem utíkal zpátky na pohřeb"
Ale nevolal. Jednak som bol poučený, aby som nevyvolával do blbostí, lebo to poväčšine stojí nekresťanské peniaze, jednak sme nikdy nemali telefón pri televízore a ... asi by som si pripadal divne pozerajúc na televízor a snažiac sa hrať hru telefónom
A to ako prebiehalo? Aj sa ten človek dokázal pohnúť, alebo proste 4krát spadol do prvej jamy a ahoj?
A ja som si tak strašne chcela zahrať tú loptu....
Ale vyhrala som skákaciu loptu!
ale nikdy som tam nevolala, lebo sme mal "ťukťuk telefón"
akurat sme sao tom vcera bavili ze to bolo ppci a mali by to zase zacat davat ale urobit to aby sa to dalo hrat z dotykoviek a kreša hravam doteraz na pc
ale pozerala som pravidelne, a nadavala na tote lave deti