tusim sa to volalo Thomas and Friends, chodilo to na Cartoone ked som mala asi 5 rokov. Minule som zazrela nejaky utrzok a nechapem co som na tom zboznovala ale asi som proste mala rada vlaciky
A Teletubbies prisli az neskor, mam k nim odpor odkedy to pozeraval maly bratranec cele dni
Neznášal som ten vlak tak som to nepozeral a to telebubis som tiež nepozeral to sa mi zdalo také dementné. Ja som radšej kukal South Park, Tom and Jery ( ale Tom and Jery kids som nemal rad ) , simpsonovcov, ....
panebože ani jedno..tu mašinku či kýho sa to volá som neznášala a pritom som to nevidela, ale bolo mi to vrcholne nesympatické ..mala som o tom len knižku, ktorú som si ani nepozerela poriadne..a to druhé som ani nepoznala a ani doteraz neviem o čom to je poriadne, ale je to otras, ako pre retardovaných by mi to prišlo .. mala som rada (a aj mám^^) toma a jerryho, rýchlu rotu, káčerovo, ela a hop, scooby doo-ua atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ani jedno som nepozeraval
V tom čase sa mi to prvé zdalo ako pre retardovaných a to druhé ako pre jebnutých.
(nechcem nikoho uraziť, len môj názor)
jo aj my sme mali oboje tuším len nejak po nemecky ale bolo mi to asi jedno
No v Tomasovi to je "odpocivaren" pre vlaciky
A Teletubbies prisli az neskor, mam k nim odpor odkedy to pozeraval maly bratranec cele dni
Inak ten vláčik mi je dosť nesympatický. A to druhé vlastne tiež, ale z toho som nevidela ani kúsok...