A hlavne duchariny, ako, keď pozerám nejaký taký krvák, tak si len poviem: Ale fuj.
Ale duchariny, horory, čo útočia na psychiku, to už je masaker
Pár som ich videla, Freddie Vs. Jason, keď som mala asi 13... (potom som sa bála zaspať A ináč také soft voloviny ako The Messengers, napr. alebo čo ja viem... keď som bola malá, volalo sa to akosi Už na teba čakám, či ako
Keď som pozerala prvú sériu SPN, tiež som moc dobre nespala... Ale ja som dosť slabá, čo sa týka takých vecí... Čosi ako Drag me to hell by ma položilo totálne.
Horory moc nepozerávam, ale teraz má zaujal horor Paranormal Activity a cez víkend si to plánujem pozrieť.... vraj je to "najdesivejší horor desaťročia" tak som zvedavý čo to bude... toť aj stránka pre tých čo to nepoznajú, je to nový horor a ľudia si to doslova žiadajú do kín... » www.paranormalactivity.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A hlavne duchariny, ako, keď pozerám nejaký taký krvák, tak si len poviem: Ale fuj.
Ale duchariny, horory, čo útočia na psychiku, to už je masaker
Pár som ich videla, Freddie Vs. Jason, keď som mala asi 13... (potom som sa bála zaspať A ináč také soft voloviny ako The Messengers, napr. alebo čo ja viem... keď som bola malá, volalo sa to akosi Už na teba čakám, či ako
Keď som pozerala prvú sériu SPN, tiež som moc dobre nespala... Ale ja som dosť slabá, čo sa týka takých vecí... Čosi ako Drag me to hell by ma položilo totálne.
Jediný horor, ktorého som sa bála bol Kruh 1, ale to som mala vtedy 9 rokov takže je to pochopiteľné odvtedy je to skôr o smiechu..
a ešte The others, to je duchársky pri ktorom mi nebolo do smiechu, ale zase ani do plaču..ten bol fakt dobrý