podla mňa je to veľmi dobré, ten humor tam sa mi páči, a to nemusím byť ani blbec. seriály na odľahčenie nie sú zlé, nie každého teší smiať sa na humore inteligentov. a veľmi rada tiež napodobňujem opilcov, socky a podobne, aj to je vtipné.
skôr sa mi nepáči to, keď niekto povie, že je druhý blbec pre to, lebo pozerá niečo, čo jemu nie je po chuti. kriste.
aj som sa zasmiala. a máš pravdu, vedia mi tlak zdvihnúť ľudia, ktorí o sebe majú takú vysokú mienku, že bezdôvodne nazvú ostatných blbcami.
a @mayo hej hej, viem, čo myslíš. veď ja ani netvrdím, že to je najkvalitnejší seriál na svete, ale vyložiť si pri rom nohy, keď prídem z roboty, je pre mňa strašne super
ty kokos..považujem sa za inteligenta (rada a často) a prízemný humor spoznám okamžite.. ale tu teda nie je.. tie hlášky čo sa tam delia su vysoko nadpriemerne a blbec je skorej ten,čo to berie vážne a analyzuje..
...nemám o sebe vysokú. len o tom seriáli žalostne nízku, čo teda v konečnom dôsledku má za následok, že o sebe mám vyššiu, ale o x veciach mám oveľa vyššiu ako o sebe. takže keď sa na to pozerám globálne, o sebe mám vlastne nízku... ale to je asi odveci.
no a viem, že by som v takejto situácii reagovala asi rovnako, takže... piiiiiis on juuu, @transplantovana
ja som extra špeci kategória...ja to mám zapnuté každý deň ako zvukovú kulisu, ale vlastne to nemám veľmi rada. mám pocit, že presne takého humoru už bolo všade dosť, že je to celé predvídateľné, atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no tak to určite nie. ťažko nájsť niečo horšie od hentoho.
teda niežeby som profesionálov pozerala, ale tam hrá aspoň csongor, a on je super
Ja som seriálový magor, videl som už desiatky a desiatky vecí,
ale tak trápnejší seriál je možno už iba "Shit My Dad Says".
skôr sa mi nepáči to, keď niekto povie, že je druhý blbec pre to, lebo pozerá niečo, čo jemu nie je po chuti. kriste.
mne osobne to je 3-5, kto to pozerá
veď poznám tento biznis
a zapni si nejakú pseudointelektálnu múdrosť, ktorej by ten plebs, ktorý má rád iný humor ako ty, pohŕdal.
a @mayo hej hej, viem, čo myslíš. veď ja ani netvrdím, že to je najkvalitnejší seriál na svete, ale vyložiť si pri rom nohy, keď prídem z roboty, je pre mňa strašne super
ty kokos..považujem sa za inteligenta (rada a často) a prízemný humor spoznám okamžite.. ale tu teda nie je.. tie hlášky čo sa tam delia su vysoko nadpriemerne a blbec je skorej ten,čo to berie vážne a analyzuje..
no a viem, že by som v takejto situácii reagovala asi rovnako, takže... piiiiiis on juuu, @transplantovana