Len pesničky, resp. klipy k nim... Od "youtuberov" si za týždeň pozriem možno 2 videá, ktoré vychádzajú pravidelne každý týždeň (taký deep web browsing napríklad ) Kedysi som pozerala dosť, hlavne zahraničných, ale už ma to až tak nebaví (a tí, čo ma ešte stále bavia, zas pridajú jedno video za mesiac)
ja curakov nepozeram vacsinou tam hladam nejake "kraťasy" alebo serioznejsiu tvorbu hoc aj amatersku... muziku samozrejme, tutorialy, DC komix novinky, krausa, nejake behind the scenes zalezitosti a take kadeco
Nepozerám ako môže niekto pozerať youtuberov typu Gogo a podobne... horšie mrhanie časom si nedokážem ani predstaviť, nechápem ako tieto veci môže niekto sledovať...
Zo slovenských jútuberov pozerám iba poštára Janka, ktorý tento fenomén slovenských jútuberov, ktorí pomaly nevedia, čo od dobroty, celkom výstižne satirizoval. Proste, uh. Niekedy sa ku mne dostane aj nejaké video Surovej Dcérky, ktorá má fajn veci, ale nepozerám to radzaradom. A potom ešte cringy shit, ako Mishovy šílenosti, dakedy. A prvýkrát som sa stretol s tzv "Gogomanom" tak, že mi jeden majiteľ vietnamského obchodíku v Prahe povedal, že sa naňho podobám Ale odvtedy som teda od neho de facto nič nevidel, podobne ako pri iných najznámejších jútuberoch mi to príde neuveriteľne banálna forma zábavy... Akonáhle sa totiž niekto snaží zapáčiť masám a podarí sa mu to, môžeš si byť temer až nastopro istá, že pôjde o brakovú tvorbu, proste nekvalita, sláva proste ľudí kazí.
Ja z youtuberov zboznujem len Peta Popluhara (PPPeter)
Inak si cez yt pustam len hudbu a semtam ked nahodou natrafim, pozriem si nejaky zaujimavy dokument
Ja pozerám hlavne YouTube a väčšinou zahraničných tvorcov. Covery, gaming, vlogy, zbrane, commentary, DIY, úplne všetko možné... Youtube je pre mňa ová televízia, tú starú už dlho nesledujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak si cez yt pustam len hudbu a semtam ked nahodou natrafim, pozriem si nejaky zaujimavy dokument