Že či teda... v poslednej dobe už tak moc nie... obmedzila som to na novú Naruto mangu každú stredu momentálne sledujem radšej hrané seriály a nový Shippuuden si pozriem, keď je tam náhodou Itachi
@hoperpohroma aj ja, strašne dávno, keď to ešte bežalo na AnimaxTV A ty si takáto yaoi fanúšička? Mňa to moc neberie ale Gravko sa mi páčilo a ešte Loveless celkom
kedysi som pozeral, skoro kazdodenne, neskor tyzdenne, a teraz uz iba velmi, velmi sporadicky- nejako neviem najst ziadnu seriu ktoru by som vydrzal pozerat, a sadla mi.
ale inak mi anime nevadi, a rad si ho sem tam pozriem.
áno milujem a je mi jedno aký majú ľudia na to názor ... anime prefektne vyjadruje pocity a je to lepšie ako hrané ... ten pocit je nenahraditeľný čarovný ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale obcas si precitam nejaku yaoi mangu
týchto dvoch by som chcela veru poznať
@hoperpohroma Gravitation si náhodou nevidela?
@ladylolita Death Note bolo super ale len po nejakú 25. epizódu... potom to už šlo dolu vodou, podľa mňa :/
aj v loveless mohlo byt viac akcie.. a iny koniec
ja som zboznovala yami no matsuei aj ked tam nebola ziadna akcia, ale bolo tam to sexualne napatie medzi nimi
a sekaiichi hatsukoi a junjou romantica samozrejme
a strasne vela yaoi komixov mam v bookmarkoch, ale ten najlepsi co som citala ti linknem
» mangafox.me/manga/koujitsus...
a mam rozcitanu novelu S (spy) ale to su 4 knihy a zatial som precitala len 1
ale inak mi anime nevadi, a rad si ho sem tam pozriem.