ako kvetka rozpráva a hádže pohľady do kamery? jeez nie!
alebo ako číta listy, ktoré sú napísané úplne dementne?
že Drž sa a dotiahni to do konca! a ďalšiemu zas píše Si silný, vydrž to až do konca! a zas ďalšiemu do konca, do konca, do konca hovadina
po momentálnou katarznom zážitku by som tie všetky televízie vystrieľal aké svinstvo vysielajú a ako sa tým ľudia dokážu kŕmiť fakt prosto, ľudia nai nevedia o čo prichádzajú
tak mama to pozera vzdy a ja tiez lezim pri TV vecer takze co mam robit ? to uz cloveka tak casom chyti takze si to pozrem asi tak 3 krat to tyzdna (chodi to 5 krat) a nepocitujem zeby mi to nejak vymyvalo mozog ako pisete ano je to kktina ale tak na zabitei casu je vsetko dobre a na nete sa mi nechce sediet cely den ako vacsina z vas asi sedi ... nie ze by som ja robil nieco plnohodnotnejsie ale proste mne sa nechce byt nejak dlho na nete
a podla mna clovek ked aspon trochu vnima tento svet ako funguje a raz za cas si pozrie aj nieco rozumnejsie na nete tak mu ziadna komercia nemoze vymyvat mozog a nechapem ludi co pozeraju na nete jebnute trapne americke serialy (teraz nehovorim ze vsetku su jebnute) a podobne blbosti a tvaria sa ze oni by si v zivote TV nezapli ze tam davaju kktiny to podla mna ziadny zymsel nedava a prave vy mate tie mozgy vymyte
Ja som pozerala tú prvú, ale tie ďalšie ani náhodou, je to strašná kravina. Stále sa tam niekto háda, kričí. Ja potrebujem v živote harmóniu a hento mi ju skutočne neponúka. Podobne ani väčšina amerických seriálov a filmov, ako píše @torpedo08 Hlavne nedokážem pozerať rôzne akčné veci, všetky tie kriminálky, dokonca už ani americké komédie, animáky... Fakt len máločo ma zaujme, musí to byť buď niečo zvláštne, zaujímavé, iné, ďalej inteligentný humor (teda určite nie žiadne bláznivé komédie), prípadne niečo pekné rozprávkové a tak.
A inak podobne som to vnímala, keď išla na markíze pred pár rokmi v hlavnom vysielacom čase tá turecká telenovela a na nejakom druhom programe nejaký akční americký seriál tuším, či niečo také. A všetci sa sťažovali, že ako môžu dávať takú "sračku" ako je telenovela. U mňa je to ale prašť jak uhoď či ide niektorý z tých populárnych amerických seriálov plných násilia, hluku, strielačiek, bezduchých rozhovor, alebo nejaká telenovelovitá blbosť pre ženy, ktorá je však aspoň kľudná a "potichu".
Zabavne to nie je, zaujimave tiez nie, akurat sa tam vsetci hadaju, vyzliekaju, riesia tam uplne stupidne veci, na ktore by na skutocnej farme nikdy nemali cas, je to len imbecilne divadielko pre ovecky pri TV, preto mi stacila prva cast a nikdy viac !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Čiarky sú dôležité.
alebo ako číta listy, ktoré sú napísané úplne dementne?
že Drž sa a dotiahni to do konca! a ďalšiemu zas píše Si silný, vydrž to až do konca! a zas ďalšiemu do konca, do konca, do konca hovadina
A inak podobne som to vnímala, keď išla na markíze pred pár rokmi v hlavnom vysielacom čase tá turecká telenovela a na nejakom druhom programe nejaký akční americký seriál tuším, či niečo také. A všetci sa sťažovali, že ako môžu dávať takú "sračku" ako je telenovela. U mňa je to ale prašť jak uhoď či ide niektorý z tých populárnych amerických seriálov plných násilia, hluku, strielačiek, bezduchých rozhovor, alebo nejaká telenovelovitá blbosť pre ženy, ktorá je však aspoň kľudná a "potichu".