Nepravidelne v televízii Simpsonovcov - niektoré epizódy som už určite videl aj päťkrát a niektoré ani raz
Istý čas som pozeral Adventure Time
Čakám na tretiu sériu Rick and Morty
pred maturitou mi jeblo tak som v ramci prokrastinacie pozerala Horseland. a rozmyslam, ze zacnem bol raz jeden zivot v originali. ale az po statnici, uz nemozem byt lemra lemrava.
z animovaných Dariu, teraz som začala Totally spies a pri tom neočakávanom návrate do detstva som začala sťahovať animáky, ktoré chodili kedysi na Jetixe (asi) napríklad Oban Star-Racers, A.T.O.M. a tomu podobné veci. Detstvo bolo super.
Simpsonovci, dosť že mi z nich nehrabe, niektoré časti som videl aj 15 krát ale nové série od 25 som už nevidel.
A potom South park, to je vražda, záchvaty smiechu dostávam vždy keď si to pozriem
@morningcoffe prvá polovica častí je fakt super, človek sa do toho úplne zažerie a najradšej by pozrel všetky diely v ten deň v druhej polovici (cca od 20. dielu) sa dej trocha obráti a mňa naďalej bavil, ale tu je to individuálne, viem o veľa ľuďoch, ktorí to nedopozerali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Istý čas som pozeral Adventure Time
Čakám na tretiu sériu Rick and Morty
A potom South park, to je vražda, záchvaty smiechu dostávam vždy keď si to pozriem
@darkestangel bol dobrý? chcem si ho pozrieť
ale Drawn Together bola tiež sranda