ja som to dakedy dáávno pozerávala so slovenským dabingom, ale to bola len 1 séria tuším, potom bolo len s českým, čo sa mi nepáčilo a titulky som nechcela, tak som to prestala pozerávať, ale bolo to le-gen-dár-ne v každom prípade
Ten serial proste milujem oblubene postavy Barney a Robin, ale mam ich rada vsetkych a k tym oblubenym castiam...tak ak by nebola S01E02 Purple Giraffe, tak to asi ani nezacnem tak pozerat proste vsetky casti su super
prve serie boli fajn. prestal som to pozerat potom
podobne ako big bang theory je to stale o tom istom, tie iste trapne vtipy uz 600x zopakovane, ziadny napad. 1,2 postavy to tam cele tahaju. slabe to je uz
Skvelý diel bol podľa mňa ten kde si dal Marshall s Tedom trávu ale už si nepamätám ktorý diel to bol tých super dielov bolo mrte veľa, škoda že som si ich nezapisovala
hej pozerávala som, ale minulý rok ma už nebavilo, že proste len každý týždeň jeden diel, tak som prestala....ale dopozerám si to
a najobľúbenejší diel je ... hmm.....asi ten s marshalovym autom, čo tam bola tá kazeta večná zaseknutá .... ale mám pekné spomienky na ten seriál, so spolubývajúcou na intráku sme ho pozerávali....a hentú pesničku sme si potom strašne dlho púšťali
Ja ho milujem vážne tento serial je proste moja srdcová zálezitosť, a najradsej mám asi tu cast kedy Brney išiel na nejaky zapas a spravil si plagat so svojim telefonnym cislom aby mu zenske volali ked chcu sex davali to v telke a potom mu furt vyzvanala taka čarovná melodia.... už si nepamatam jaku pointu mala ta cast, ale to zvonenie sa mi zafixovalo, aj ja som si to dala jak ringtone
@nobile vrelo odporúčam pozret si ten serial ked budes mat cas moja najoblubenejsia je tretia séria
Moje najobľúbenejšie epizódy sú: The Pineapple Incident (S01E10), Arrivederci, Fiero (S02E17), Spoiler Alert (S03E08), Definitions (S05E01) a ešte Twelve Horny Women (S0808) -samozrejme v originálnom znení. Najradšej mám Teda, ale už by to mohli ukončiť.
tak ja už to viem naspamať. prvä seriu som videla v novembri min roku.....a za mesiac som videla 8 serii. o niom inom som ani nerozpravala.... citujem barneyho kedy sa da najprv bol naj ted,potom barney, potom robin....a teraz je to maršmelov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Potom som tomu dala o dost neskor druhu sancu, a nemozem si stazovat, lepsieho niet (original)
7 serii som pozrel v AJ a nemozem sa stazovat
Na 8. seriu som si zatial, ale nenasiel cas
Barney je proste legen....wait for it... dary
podobne ako big bang theory je to stale o tom istom, tie iste trapne vtipy uz 600x zopakovane, ziadny napad. 1,2 postavy to tam cele tahaju. slabe to je uz
Skvelý diel bol podľa mňa ten kde si dal Marshall s Tedom trávu ale už si nepamätám ktorý diel to bol tých super dielov bolo mrte veľa, škoda že som si ich nezapisovala
a ešte niektoré také úplne romantické
strieľala by som zaň.
ale how i met your mother je úúúúžasný seriál!
hoci momentálne fičím na supernatural
a najobľúbenejší diel je ... hmm.....asi ten s marshalovym autom, čo tam bola tá kazeta večná zaseknutá .... ale mám pekné spomienky na ten seriál, so spolubývajúcou na intráku sme ho pozerávali....a hentú pesničku sme si potom strašne dlho púšťali
ale samozrejme Barney je najviac!
a neviem, proste kurva dobre je to napísané...
@nobile vrelo odporúčam pozret si ten serial ked budes mat cas moja najoblubenejsia je tretia séria