Som to včera zapol a šak to je úplne ako tá farma len ešte horšie (áno, je to možné). Si pamätám, že tam boli v nejakej vile a teraz tam žiadna vila nie je iba nejaká chajda čo si zbúchali z dosiek.
bol som zaskočený koľko ľudí to dokáže sledovať, už len na FB sú kadejaké ... pičoviny pod príspevkami ohľadom toho ako mohol by prísť dáky superhrdina a vypínať vysielče televíziam v ikriminovanom čase
ešte niečo vyše 365 mien a môžeš poskladať kalendár, inak ak si chcem zanadávať tak si to zapnem, ľudia sú hlupáci, z roka na rok väčší (drvivá väčšina) P
@nataly005 vidíš? Vďaka za pripomenutie a ja som aj myslela, že som n na niekoho zabudla ... na neho som úplne zabudla, ale inak pretože aj mne sa začal Vlado hnusiť... a napríklad ako aj včera si vypýtal Véčka od ľudí, ako malý chlapec
@nataly005 tak mne Martina fakt nevadí Aspoň, že dáva svoje emócie najavo... Ona je tam z holiek asi najlepšia a najpracovitejšia, ale s ostatnými blondýnami s tebou súhlasím. Napríklad aj tá Žaneta... :/ :/ a Vlado ma štve, ale keď náhodou má nejakú chorobu, tak vysmievať by sa mu nemalo, nemyslíš? Možno, že za to nemôže, jak sa vyjadruje... ale na drhú stranu, som očakávaala, že keď si už prežil to, čo si prežil.. tak bude skromný a dobrosrdečný... ale on je skôr presný opak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Joj - Vyvolení
Prima - Vyvolení
ešte nech začnú dávať talentové súťaže a môžeme vypnúť TV natrvalo
nech sa pozriem kdekolvek, 80% ludi tvrdi, ze by to v zivote nepozeralo
kde je chyba?
pokrytci
nevidela som včera, ale od začiatku mi príde proste retardovaný a to jak hovorí je dosť vtipné
a potom ešte všetky tie blondínky sa mi tam nepáčia.
Tak ako tá mi vadí najmenej, ale nie, žeby to bol človek podľa môjho vkusu
tak neviem o jeho chorobách a neber ma zas tak doslovne ale stále mi je proste nesympatický a hrozný je.
nie, to ma vôbec nebavííí