Taký Votrelec je pre mňa strop príšernosti a napínavých momentov, na ktoré sa ešte zvládnem dívať bez toho aby som v noci prichádzala o spánok. Ináč nie, mám vždy veľký strach a horory kvôli tomu vôbec nepozerám.
Ja som taky divny clovek, co ma rad hororove hry, creepypasty, hororove knizky a podobne somarinky, ale filmovy zaner ho nezaujal... Este aj od Kinga mam v sfilmovanej podobe najradsej Stand by me dpc...
Ako už aj bolo povedané, škoda, že nikto nemá nový spôsob ako natočiť horror. Poslednou nejak zmenenou vecou Bold Midsomar, ale aj to nebol horor pre každého, osobne sa mi dosť ťažko pozeral keď vyšiel
Mám radšej kvalitný thriller, než väčšinu hororov, pretože často vyvolávajú väčšie napätie, resp. väčší strach, keď sa to musí tak povedať. Čo sa hororov týka myslím, že najkvalitnejšiu produkciu možno nájsť v minulom storočí. Dnes už majú filmári problém vytvoriť dobré spracovanie vynikajúcej literárnej predlohy. To je samozrejme spôsobené aj vyspelosťou a nárokmi súčasného diváka, ale myslím, že to poukazuje aj na to, že tento žáner patrí v rámci filmárčiny medzi najnáročnejšie žánre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
uz len obcas si pozriem film, ale horor nie. Prevažne má horor mizerný dej, pribeh aj celkovo všetko - vacsinou podpriemerný film.
Krváky alebo prvoplánové ľakačky ee
A aby som to upresnila, som tak dosratá, že to nepozerávam sama nikdy už
ale vtipné je, že na druhú stranu robím na dvoch hororových hrách a to ma veľmi baví.