Pozerávate eurokino na STV 2? A aký najlepší film ste tam videli? Páčili sa vám filmy ako Dištrikt, Vrahyne, Príbeh Sophie Schollovej, Leto na balkone, Úsmev malej morskej príšery, Crazy, Prelud, Čudesná noc v Splite.
Ale urcite ho nejak nevyhladavam Vacsinou tam je aj tak nieco opozerane, nie podla mojho vkusu, alebo totalny semit co ani neviem co tam vobec hlada :/
Pozerávam, minulý týždeň v pondelok a v utorok išli Adamove jablká a Poviedky z kuchyne - jedny z mojich obľúbených. A z hore uvedených som, žiaľ, nestihla vidieť ani jeden, musím viac študovať televízny program...
Nepozerám, pretože mám dosť pozerania filmov v škole a takisto aj na (mimo)školských akciách, (filmové festivaly, prehliadky a pod.) kde sa tie filmy dajú vidieť mnohé v predstihu a na veľkom plátne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale urcite ho nejak nevyhladavam Vacsinou tam je aj tak nieco opozerane, nie podla mojho vkusu, alebo totalny semit co ani neviem co tam vobec hlada :/
a dištrikt som videla viac krat aj ked si myslim ze je to celkom blbost ale co uz,
inac ja pozeravam stv2 skoro stale, a snazim sa co najviac tychto filmov vidiet
posledne sa mi pacil aj film vrahyne
Mám školu