Spytam sa:co pocuvas, on ze metal. Spytam sa ake skupiny, on mi vymenuje takych 5 skupin, zvycajne nu-metal, niekedy este nightwish... Spytam sa na skupiny ako Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Black
o tych prvych si myslim, ze ich vec, ze si myslia, ze su metlaci alebo punkaci a pritom nie su...a ti druhi, co menia furt styl, to je tiez ich vec a ich hlupost. a o tebe si myslim, ze si zbytocne zneprijemnujes zivot tym, ze ta seru...ved ludi sprostych je plny svet, keby som sa na kazdeho hneval...nestoji mi to za to.
Ja zas nemám rada, keď niekto počúva zaručene metalové kapely ako Iron Maiden, Black Sabbath len preto, aby sa hral na veľkého metláka.... Do hnoja s takými
HMmm ja som tiež pocuvala slovensky punk , a už ho nepocuvam , je normalne ked niekto zmeni styl hudby , ved každý môže pocuvat co chce a tiež nemusi sa každemu pacit co sa paci tebe
@magicbox ale on myslí takých čo z dňa na deň sa zmenia... ja tiež keď som prechádzal z hip-hopu na metal som postupne prechádzal... a všetky tie kapely mi niečo hovoria...
škrtím ich silonkami ... takí ľudia vždy boli a vždy budú..po čase sa ustália v tom "svojom" a ty sa fakt neser, hlavne že ty všetko poznáš a si macher.. Ja som mala napríklad vždy srandu z jedného spolužiaka. Stále za mnou liezol a sa ma pýtal na koncerty a kde kupujem triká a podobné drísty, a stále som ho nejak ošalila...keďže sa len robil do všetkého, že sa vyzná, bola to náramne jednoduchá zábavka
Podľa mňa je to celé kravina...ten sa oblieka jak metlák alebo jak punker tak teraz musí o tom všetkom vedieť...najlepšie je mať vlastný štýl a srať na to či punker alebo metlák. Ja nosím tričko z Iron maiden ale za metláka sa nepovažujem aj keď mám rád taku hudbu ako Iron Maiden, Kabát, Nightwish, HIM alebo System of a down. Omnoho väčšia kravina je obliekať sa ako najväčší metlák a rozčuľovať sa nad štýlom iných ľudí len preto že sa podobajú na metláka.
@finrod ja sa na nich zabavam Tiez sa uz stalo, ze som sa pytal "metalistu" na nejake skupiny a povedal mi az 3 Ked som sa ho pytal na klasiku (Black Sabath, Iron Maiden, SOAD, C.O.B atd tak nevedeli) Proste nevsimaj si to, akurat, ze roia zle meno a hlavne mojmu oblubenemu hip-hopu
Však nech si to počúvajú. Akože podľa mňa sú to tiež sračky, ale to je ich vec. A napríklad mňa Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Black Sabbath tiež vôbec nezaujímajú, poslala by som to do kelu.
Ale tí „gúd šarlot punkáči“, tak to už je naozaj sila. (blee)
Dobre, ešte pri punku a „punku“ sa dá povedať, že je niekto „pózer“, keď tvrdí, že je veľký pankáč a počúva takéto... toto. Ale keď to proste len počúva, ale netvrdí, že to je punk, tak jeho vec.
Ale pri metale... Nie je to jedno? Keď som bola malá, tak, priznávam, počúvala som aj Najdviš, Linkin Park, Rammstein a tak a teraz to neznesiem. Akože, samozrejme ani najmenej som netvrdila, že „počúvam metal“ a ani teraz nemám rada, keď niekto vraví, že som metláčka. A napríklad tie kapely, čo spomenul @finrod ja ani nepoznám a ani nejak nemám záujem to poznať, lebo také ma nebaví (tak aspoň približnú predstavu o takýchto mám), mňa baví možno tak nejaký pagan metal a tak podobne. I keď to je tiež dosť podstatný rozdiel takí Pagan Reign a Linkin Park.
ale napr. z niektorých tých póz sa dá vyrásť ja som pred pár rokmi považoval evanescence za goth kapelu. potom som dostal rozum a teraz počúvam skutočný gothic metal, aj keď pre mňa evanescence ostali v pohode KOMERČNÁ rocková kapela
na metalove koncerty chodím rád...síce prevažne na nejakú fajnovú úchyláreň...
iron maiden nepočúvam, takisto ani judas priest, od AC/DC poznám nejaké tie najväčšie hity plus zopar ďalších...
rovnako si dovolím pindať do "metalových bohov" okrem ozzyho, maxa a chrisa
a na metalové koncerty nechodím ani moc v čiernom...dokonca tam chodím v ŽLTOM brazílskom drese...nepijem tam borovičku ale rum...ja viem čo si myslíš, pri najbližšom splne ma upáliš na originálnom pentagrame...
no metlu pocuvam,ale nikdy som sa neobliekal do cierneho a nenosil tie zasrane pichlave naramky v podstate ja ani cierne oblecenie ani nemam..zas co sa tyka koncertov,tam to je v poriadku
Ja sa v prvom rade k takým ľuďom staviam s pravidlom ži a nechaj žiť. Za to že sú pózeri to ešte nemusia byť zlí ľudia... ale v každom prípade im to treba čo najskôr povedať a začať pracovať na tzv. "poľudšťovaní"
I keď je pravda, že niektorí sú beznádejne prípady, a tým sa radšej vyhýbam...a mám o starosť menej, na čo riešiť to, že niekto je pózer. zbytočné zaťažovanie sa podľa mňa.
Keď poviem, že som emáčka, pričom vyzerám ako piča a počúvam všetko možné, tak som.
Ok, vážnejšie.Existuje nejaká Komisia pre posudzovanie pózerstva?Istú skupinu vytvárajú všetci, ktorí do nej patria.V tomto prípade každý, kto tvrdí, že je súčasťou skupiny.
Čo robí metláka/punkera/hiphopera?(nemyslím podľa teba, vo všeobecnosti)
@Finrod lebo len ty si ten jediny pravy a skutocny metalista a oldschoolak a uz od 70tych rokov ficis na tych najtvrdsich veciach a mi pozeri len ticho bucime a zavidime.
a zakladateľ témy má aký rozhľad v metale keď si dovolí založiť takúto tému? vymenoval si tu 5-6 či koľko kapiel a to len najužšiu komerčnú špičku. Slabota
k téme: trochu mi vadia takíto ľudia, proti vybíjaným opaskom nemám nič, ba dokonca sa mi páčia, ale nemám žiaden, mne gate nepadajú
@mirokic spominal som skupinu ktore som spominal pozerom....proste zaklad......to nie su moje jedine skupiny a moj najsirsi rozhlad..... Summoning, Amon Amarth, Elvenking, Dragonland, Sabaton, Dimmu Borgir, Ensiferum, Rivendell...... a to je len to co mam na svojej 512MB pametovke v mobile....
začal som počúvať pank ale sexpistols som vôbec nepoznal a keďže som to videl u kadekoho na budne ani som to nechcel spoznať...poznám od nich 2 pesničky...anarchy in the uk a god save the queen a to je všetko a viac toho ani nechcem poznať...
no tak odsudzovat ludi podla toho co vedia alebo nevedia je trochu blbe nie? no takych punkacov nemam rad ani ja co pocuvaju gud šarlot a pritom o punkovej klasike nevedia dokopy asi nič. ale oni vyrastú, spametaju sa a mozno sa pokusia oboznamit aj so skupinami, ktore boli pri zrode punku. a komercia je dnes uz skoro vsade.smutne
333xander .... ono by sa aj patrilo poznať old school punk, pokiaľ sa chce nazývať pankáčom ... a mne osobne pózeri lezú krkom .. či už počúvajú Gúd Šarlot alebo môžu počúvať hoci aj old school ako Kritickou situaci a podobné kapely, no v hlave majú nasraté a keď sa ich spýtaš, prečo sú pankáči povedia ti : "No, lebo sa mi páči ako sa obliekajú a také .. vieš akože No future a tak .. toto neznášam .. a ľudí by som za to davil .. kvôli takýmto pózerom, punk zomrel.. je to síce smutné .. ale punk už stratil svoj pravý zmysel aj podstatu.. Viva la Punk ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale tí „gúd šarlot punkáči“, tak to už je naozaj sila. (blee)
Dobre, ešte pri punku a „punku“ sa dá povedať, že je niekto „pózer“, keď tvrdí, že je veľký pankáč a počúva takéto... toto. Ale keď to proste len počúva, ale netvrdí, že to je punk, tak jeho vec.
Ale pri metale... Nie je to jedno? Keď som bola malá, tak, priznávam, počúvala som aj Najdviš, Linkin Park, Rammstein a tak a teraz to neznesiem. Akože, samozrejme ani najmenej som netvrdila, že „počúvam metal“ a ani teraz nemám rada, keď niekto vraví, že som metláčka. A napríklad tie kapely, čo spomenul @finrod ja ani nepoznám a ani nejak nemám záujem to poznať, lebo také ma nebaví (tak aspoň približnú predstavu o takýchto mám), mňa baví možno tak nejaký pagan metal a tak podobne. I keď to je tiež dosť podstatný rozdiel takí Pagan Reign a Linkin Park.
ale napr. z niektorých tých póz sa dá vyrásť ja som pred pár rokmi považoval evanescence za goth kapelu. potom som dostal rozum a teraz počúvam skutočný gothic metal, aj keď pre mňa evanescence ostali v pohode KOMERČNÁ rocková kapela
Mne vlastne skôr príde ako pózerstvo samotné chodenie v čiernom, s vybíjanými opaskami a ktoviečím so zámerom dať na vedomie štýlovú príslušnosť ...
ty absolútne nevyzeráš jak metláčka pop 4ever že?
na metalove koncerty chodím rád...síce prevažne na nejakú fajnovú úchyláreň...
iron maiden nepočúvam, takisto ani judas priest, od AC/DC poznám nejaké tie najväčšie hity plus zopar ďalších...
rovnako si dovolím pindať do "metalových bohov" okrem ozzyho, maxa a chrisa
a na metalové koncerty nechodím ani moc v čiernom...dokonca tam chodím v ŽLTOM brazílskom drese...nepijem tam borovičku ale rum...ja viem čo si myslíš, pri najbližšom splne ma upáliš na originálnom pentagrame...
a myslíš si že pankáč musí počúvať sex pistols???
@wampirekiss No hej, ale nech si to počúvajú, keď sa im to páči.
I keď je pravda, že niektorí sú beznádejne prípady, a tým sa radšej vyhýbam...a mám o starosť menej, na čo riešiť to, že niekto je pózer. zbytočné zaťažovanie sa podľa mňa.
Keď poviem, že som emáčka, pričom vyzerám ako piča a počúvam všetko možné, tak som.
Ok, vážnejšie.Existuje nejaká Komisia pre posudzovanie pózerstva?Istú skupinu vytvárajú všetci, ktorí do nej patria.V tomto prípade každý, kto tvrdí, že je súčasťou skupiny.
Čo robí metláka/punkera/hiphopera?(nemyslím podľa teba, vo všeobecnosti)
k téme: trochu mi vadia takíto ľudia, proti vybíjaným opaskom nemám nič, ba dokonca sa mi páčia, ale nemám žiaden, mne gate nepadajú
začal som počúvať pank ale sexpistols som vôbec nepoznal a keďže som to videl u kadekoho na budne ani som to nechcel spoznať...poznám od nich 2 pesničky...anarchy in the uk a god save the queen a to je všetko a viac toho ani nechcem poznať...
@krutafunebracka
od oboch poznám asi 3 tie najznámejšie skladby a viac to neriešim...v uk aj v usa sú lepšie kapely, ktoré sa pokladajú za "základ"
a na takých popletených ľuďoch sa len občas zasmejem..ja nemám moc v láske to škatuľkovanie, ani ja sama sa nikam neradím, ja som ja, individualita