Ahojte, potreboval by som poradit. O 2 tyzdne sa chystam na vylet do spanielska. Rad by som si tam pozical nejake osobne auto. Ma tu niekto skusenosti s prenajmom aut v zahranici? Aku stranku by ste odporucili a na co si dat pozor? Moj vek je 21 rokov, ma
ked mas 21, tak v pohode, mal by si mat kreditku (kreditnu kartu visa, alebo master-card, nie debetnu "bankomatnu") vodicak minimalne 2 roky, inac by nemal byt problem
Ano - urcite sa viac oplati brat niekoho so sebou, kto dovrsil vek aspon 25 rokov, kedze takychto vodicov povazuju za zodpovednejsich a aj cena je nizsia v mnohych pripadoch.
Taktiez ako tu bolo spomenute si daj pozor na to akou kartou tam budes manipulovat, niektore typy s tym mozu mat problem (neviem ktore presne) ale nam to zobralo aj debetnu kartu, pricom sa tam ako zaloha zablokovala (zmrazila) na urcite obdobie nejaka suma.
Bolo to v skotsku a pozicovne tam fungovali na celkom prepracovanom systeme, v principe nebol ziaden problem, na auto sa ani dlho necakalo a dalo sa vratit v ktorejkolvek inej pobocke. Ale inde to moze byt inac samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Taktiez ako tu bolo spomenute si daj pozor na to akou kartou tam budes manipulovat, niektore typy s tym mozu mat problem (neviem ktore presne) ale nam to zobralo aj debetnu kartu, pricom sa tam ako zaloha zablokovala (zmrazila) na urcite obdobie nejaka suma.
Bolo to v skotsku a pozicovne tam fungovali na celkom prepracovanom systeme, v principe nebol ziaden problem, na auto sa ani dlho necakalo a dalo sa vratit v ktorejkolvek inej pobocke. Ale inde to moze byt inac samozrejme