nemám súrodenca, ale stačí mi mama, ktorá mi pravidelne chodí do skrine ( a väčšinou jediné čo má na sebe svoje, je spodné prádlo..) ... a frajer nosí moje rukavice a čiapky
teraz už nie tak často len tričká, do bráškových nohavíc sa už nezmestím a kedže je o pol metra vyšší ako ja tak by mi boli trošku väčšie ale tričká mu stále pravidelne kradnem
@luc.ka nemáš ju tam ako sestru! Aspoň som to tam nikde nevidel.. hľadal som ju cez priateľov a boli na výber dve s tvojim priezviskom, tak som usúdil podľa veku že to zrejme bude ona...
@ssnehulienka No, vieš, ako - keď aj ja som také teliatko ...
A či som výlučne ja vinníkom toho, že o Tvojom milostnom živote viem trištvrtinu najjemnejších detailov, ale to, ako sa voláš, som sa dozvedela asi po trištvrte roku a to o sestre teraz ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale akosi sa mi v skrini začali množiť modré veci...
ALE keby som ju častejšie videla a keby bola staršia tak určite
je odomňa menšia aj chudšia. a ja mám hlavne široké boky (a 18 má až pozajtra
a hej, volá sa soňa, no to si fakt múdry, keď ju mám na fb ako sestru, a ešte aj pod jej vlastným menom
fakt!!! ale mala som ju tam, ona ma vymazala, krava!!! toto si ešte vybavíme
tá druhá je sesternica... tá je staršia ešte jak ja
A či som výlučne ja vinníkom toho, že o Tvojom milostnom živote viem trištvrtinu najjemnejších detailov, ale to, ako sa voláš, som sa dozvedela asi po trištvrte roku a to o sestre teraz ?