@richard2012 keď to vpohode dokážeš splatiť, tak prečo by si si dával pôžičku? Tam ťa len zbytočne oserú o prachy. Si radšej počkaj a nebuď netrpezlivý
Práve si dokázal že človek musí byť dospelý na to aby mal mať právo na také rozvodnutia, podľa mňa ani v 18 ešte nebudeš mať dosť rozumu. Zobrať si 300 € z nebankovky je to najhoršie čo by si mohol spraviť, úroky desiatky percent a penalizacia za každé omeškanie. Na nebankovky sa väčšinou obrcajú ľudia v zúfalej finančnej situácii, ktorým rodina ani žiadna seriozna finančná inštitúcia už nepožičia. Ide leto máš 17 to si zarobiš. Ja som takto podobne premýšľal keď som mal 14 začal som brigádovať no peniaze za júl som mal dostať až v auguste a ja som strašne chcel PS2 rodičia mi ho kúpiť nechceli, povedali že sprostosri mam dosť, a keď ju chcem aj tak nech čakám na výplatu. Je pravda že ma bavilo všetko max. týždeň a potom som to hodil do skrine presvedcil som ich však nech mi to vezmú na splátky a ja im to hneď zaplatim, na moje prekvapenie suhlasili, nech mám skúsenosť aké je to dlhovať. Ďalší mesiac výplata neprišla, robil som na stavbe tam sa to stavalo, musel som dať rodičom prvú splátku 500 ak na ďalší mesiac už moja vytúžená prvá väčšia výplata z brigady dosšla 12 800 sk cca 7000sk som hneď zaplatil za PS2. Pointa ? Dva mesiace som sa trapil a pindal že som niekomu dlžný medzi tým objavil 100 iných veci ktoré vy som chcel viac, PS som ešte aj preplatil a po 2 mesiacoch som ho predal známemu za 5000sk lebo som chcel tlačiareň prvú vyplatu som skoro celú rozflákal a bolo mi to dostatočným ponaučením do života ako hospodáriť
Kxo na 200 ecok neber pozicku cosijak. Ja ked som chcel novy objektiv k fotaku som bral od cetelemakov tu www.cetelem.sk/pozicka-cetelem/pozicky-cetelem/pozicka-na-cokolvek/ tuto pozicku na cokolvek. Ale tak to bolo dovod ze som kupoval 50mm objektiv 1.2 clona a ten stoji mrte (1375e)
Kxo na 200 ecok neber pozicku cosijak. Ja ked som chcel novy objektiv k fotaku som bral od cetelemakov tu » www.cetelem.sk/pozicka-cetelem... tuto pozicku na cokolvek. Ale tak to bolo dovod ze som kupoval 50mm objektiv 1.2 clona a ten stoji mrte (1375e)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov