Zdravim. Minuly mesiac som si od nich zobral pozicku 200 eur. Tuto pozicku som riadne uhradil v termine.
Na dalsi den sa idem pozret ci je to vybavene a to zacalo. Zmenene heslo. Este som sa tam prihlasil a pozeram, ze niekto si zobral dalsich 200 eur po
Myslím si, že oni. Ja som sa nemohol na druhý den prihlásiť a heslo mám všade rovnaké a predtým som sa na to heslo prihlásil ale deň nato nič. Nedá sa zistiť majiteľ podľa čísla účtu nejako?
Ach jaj.Od nebankovky? Rly? No nejdem ťa aj ja jebať za to.. Dpč ale ak si niekto na tvoje meno zobral pôžičku, v prvom rade okamžite kontaktovať tú spoločnosť, že tú pôžičku nečerpáš ty a požiadať a zablokovanie tvojho čerpacieho účtu. Najlepšie najprv telefonátom a vzápetí mailom a dať si preposlať heslo, poprípade to riešiť nejak s nimi nech sa aspoň k tomu číslu účtu dostaneš. Ak už peniaze vyplatili, treba ísť na políciu, ak nie, zišlo by sa tiež asi aj keď ktovie čo poriešia, dáš im číslo účtu vysvetlíš čo sa stalo a ak ti povedia, že týmto činom nevznikla dostatočná škoda proste im povedz, že tú pôžičku neuhradíš a prídeš tam tak či tak po čase keď nabehanú úroky a škoda už bude dostatočne veľká, že či nemajú za jedno kedy to začnú riešiť poprípade sa ich spýtaj či to takto teda môžeš riešiť lebo to ma fakt od brucha napadlo. Len hlavne niečo konaj lebo mne príde, že si sa len informoval dpč a inak nič.
A potom samozrejme s tým že je podané trestné oznámenie do tej spoločnosti a skúsiť sa s nimi nejak dohodnúť, že ako ďalej postupovať, ak ti povedia len že zaplatiť. Nuž tak to nevie, skús skôr ohladom tohoto sa popýtať na nejakom fóre kde sa dostaneš k nejakým právnym radám od kompetentných.
okamžite napíš trestné oznámenie na políciu na tu spoločnosť s tým, že tvoja kópia - oznámenie išlo na Daňový úrad, Obchodnú inšpekciu a Ministerstvo vnútra - sekcia Národná jednotka finančnej polície.....
zrejme nebudeš v tom sám a jedná sa o nejakých podvodníkov, ktorých treba okamžite stopnúť v začiatku ich zlodejiny...
@karlotiskot podľa mňa len podpísal revolvingový úver a tá nebankovna mu robí problémy so splácaním aby z neho mohli viac vysúdiť. je to úplne bežný postup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zrejme nebudeš v tom sám a jedná sa o nejakých podvodníkov, ktorých treba okamžite stopnúť v začiatku ich zlodejiny...