Tak tato cena bola udelena Marike Gombitovej.Uznávam jej tvorbu a jej talent ,ale myslím si ,že všetky tieto pocty a pozornosť k jej osobe sú už trocha prehnané.Marika už nieje na scéne pár dlhých ročkov, preto mi nejde do hlavy prečo sa jej takymto sposo
ale naprosto suhlasim s názorom číslo 5.. presne vystihnuté... všetci sa jej pchaju do riti a ona nič.. tak nech si už dajú pokoj... ako nic v zlom k marike...
suhlasim s Fakerom... Marika predsa v 21 storoci ani nespieva ja ju uznavam, i ked som nezil pocas jej slavy, ale takto vela ju vychvalovat a ona sedi len tak... no nevadi
to ozaj 21.storočia??? to podľa čoho určovali ženu 21 storočia keď ešte "pár" rokov chýba aby to mohol niekto povedať...o 100 rokov ju asi moc ľudí poznať nebude by som povedal...
je to inak rapne sak iba slavikov a ostatne vyhrava....a vobec nist nerobi ...ako nemusia sa jej vsetci vtierat aj tak si urobí to co chce a ked kamsi nepride no tak sa jej vtierat nemusia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale ties si myslim,ze je to trocha moc...