Je to strukovina (také malinké fazuľové klíčky) a viem, ze ho urcite dostať minimálne v Lidli. Je to neskutočne dobré (úplne ako mladý hrášok) a nedá sa to prestať jesť A najlepšie, že sa da zohnat aj teraz v zime. Nemáte začo
Teraz uz ano Ale zaujimave, a kolko to stoji v Lidli? Nasiel som to iba na stranke Tesca, lenze to je zavarane v pohari, na stranke Lidlu som nasiel iba lehatko Mungo V tom Lidli je balene, ci tiez v pohari?
@kassiar@tequila a VŠETCI!
Pomýlila som sa, v Kauflande a Bille sa to da zohnať, v Lidli nie. A najlepšie su tie mlade zelene malinke klicky, veľké som ešte neskúšala.
@sianagirl245@5 mne najviac chuti len take surové a samo, podobne ako hrášok Dokázala by som toho zjesť oveľa viac naraz, nez sa predáva v obchodoch, ale zial mali sme "šťastie" vždy len na take 1-2 balenia :/ vždy je to takmer vypredane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pomýlila som sa, v Kauflande a Bille sa to da zohnať, v Lidli nie. A najlepšie su tie mlade zelene malinke klicky, veľké som ešte neskúšala.