ja som na to natrafila na dovolenke v Afrike je pravda, že teraz hlavné tá tretia séria už je úplne mimo pôvodného kontextu, ale navnadilo ma to na americkú znakovku
ale orphan black si pozriem, lebo switched at birth vychádzajú nové časti len každý pondelok
určite si to pozri, je to strašne super, mala som to pozreté behom 2-3 dní? bol to menší maratón a budúci rok na jar bude ďalšia season
ja som videla len pár dielov a prišlo mi to také...že asi viem, čo sa tam bude diať a asi sa mi to páčiť nebude tá jedna holka bude intrigovať proti druhej kým sa kvôli niečomu neskamošia, rodičia to troška nebudú zvládať po emočnej stránke...či mýlim sa? môžem dať tomu ešte druhú šancu ak by to bolo nejak mega dobré
viac-menej áno ale nenazvala by som to intrigovaním, okrem toho sa hlavne v prvej a trochu menej aj v druhej sa dosť ukazovalo, ako hluchí fungujú v bežnom prostredí ako inak je to ako bežný americký seriál
mňa hlavne ASL zaujíma na tom :3 a príde mi to ako dobrý story-line, keď to ešte bolo o tom, ako je ona hluchá a vymenená
som si na zaklade tohoto fora stiahla a pozrela prvu cast a v pohode to je pojdem aj na dalsiu..
akurat, asi je to hlupe, ale cely cas som premyslala ze by bolo vtipne keby sa namiesto daphne volala deafne xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
radsej orphan black
ale orphan black si pozriem, lebo switched at birth vychádzajú nové časti len každý pondelok
ja som videla len pár dielov a prišlo mi to také...že asi viem, čo sa tam bude diať a asi sa mi to páčiť nebude tá jedna holka bude intrigovať proti druhej kým sa kvôli niečomu neskamošia, rodičia to troška nebudú zvládať po emočnej stránke...či mýlim sa? môžem dať tomu ešte druhú šancu ak by to bolo nejak mega dobré
mňa hlavne ASL zaujíma na tom :3 a príde mi to ako dobrý story-line, keď to ešte bolo o tom, ako je ona hluchá a vymenená
akurat, asi je to hlupe, ale cely cas som premyslala ze by bolo vtipne keby sa namiesto daphne volala deafne xD