ja som počas filmu už bola úplne na nervy že ako to skonči a mala som už rôzne verzie teda napadali ma už rôzne verzie ako to skončí a tu zrazu nič žiadne vysvetlenie išlo ma roztrhať a tak som si prečítala na
@xawa3933 prave som si ho stiahol kvoli tebe a pozrel si ho ... pochopil som ho tak ze jeho mysel si vytvorila cely obsah filmu pri umierani, kazdy clovek, slovo a kontakt ktory zaznamenal pri umierani sa premietol v jeho hlave do inej podoby a to bol podla mna ten film, otom to bolo ... ak chapes ako to myslim ... cize podla mna ten film neskoncil v polke ako sa tu zmienovalo ... je normalne ukonceny a mne sa pacil ...
@jeden som rada že sa našiel niekto koho to aspoň troška zaujala a pozrel si to a ešte radšej som že sa ti aj páčil
mne veru tiež sa hneď zapáčil a vedela som že to nebude len taký obyčajný jednoduchý film ale priznám sa naozaj som mu hneď ja neporozumela alebo aspoň som hneď teda nechápala presne ako to tvorcovia toho filmu mysleli a čo chceli tým vlastne povedať a tak som si hneď na nete vyhľadala recenziu a už sa mi to lepšie chápalo.....
veľmi dobre rozumiem čo si tým myslel...ono ten film je taký záhadný a je to vlastne niečo ako sen či deja vu cele to je o tom ako si aj ty napísal že niečo teda sa mu premietalo v hlave že to všetko bola ako fantázia či sen a presne tak že každého človeka čo vnímal tak sa mu nejak tak premietal atď......ťažko sa to vysvetľuje ale myslím že si rozumieme že ako to myslíme...........
a tiež si nemyslím že skončil v polke to nie určite niee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
mne veru tiež sa hneď zapáčil a vedela som že to nebude len taký obyčajný jednoduchý film ale priznám sa naozaj som mu hneď ja neporozumela alebo aspoň som hneď teda nechápala presne ako to tvorcovia toho filmu mysleli a čo chceli tým vlastne povedať a tak som si hneď na nete vyhľadala recenziu a už sa mi to lepšie chápalo.....
veľmi dobre rozumiem čo si tým myslel...ono ten film je taký záhadný a je to vlastne niečo ako sen či deja vu cele to je o tom ako si aj ty napísal že niečo teda sa mu premietalo v hlave že to všetko bola ako fantázia či sen a presne tak že každého človeka čo vnímal tak sa mu nejak tak premietal atď......ťažko sa to vysvetľuje ale myslím že si rozumieme že ako to myslíme...........
a tiež si nemyslím že skončil v polke to nie určite niee