@narazuvzdornaa Používať si to mohla od začiatku no s každou hodnosťou sa ti odomkli nové možnosti, príkazy a veci
Bolo to neuveriteľne úžasne vymyslené, bolo tam niekoľko stoviek príkazov a akcií, ktoré možno boli zbytočné no na celý talker mali obrovský dopad.
Mohli ste pobozkať nejakého užívateľa (asi na 30 spôsobov), objať ho, zašepkať mu niečo do ucha, vygenerovať si náhodný vtip, zarábať fiktívne peniaze a za tie si kupovať rôzne predmety, ktoré ste mohli buď používať, alebo ich dalej vymieňať, vrchol bolo zosobášenie sa s nejakým užívateľom a proste tisícky možností a činností.
Ja sa môžem pochváliť, že som tam chodila... možno som na tom bola istý čas aj závislá a nakoniec som bola v prvej 150-tke, čo mali najviac nachatované (A) ... Normálne mi to meistami chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
6-7 rokov dozadu
Tuším sa to normálne dalo využívať až od nejakej hodnosti, po dvoch dňoch som sa na to vykašlala.
Bolo to neuveriteľne úžasne vymyslené, bolo tam niekoľko stoviek príkazov a akcií, ktoré možno boli zbytočné no na celý talker mali obrovský dopad.
Mohli ste pobozkať nejakého užívateľa (asi na 30 spôsobov), objať ho, zašepkať mu niečo do ucha, vygenerovať si náhodný vtip, zarábať fiktívne peniaze a za tie si kupovať rôzne predmety, ktoré ste mohli buď používať, alebo ich dalej vymieňať, vrchol bolo zosobášenie sa s nejakým užívateľom a proste tisícky možností a činností.
chatq
fornax
chatik
atlantis
txx @kepro
a dalsie boli mnou navstevovane
@pernik a ked si sa pohadal zo skupinkou tak si bol v prdeli ze @kepro ako som koncil mimo miestnosti sam lebo ti preplo
Nevie niekto prečo sa zrušil???