mne sa páčia horory od tvorcov saw ako je napríklad Dead Silence, Woman in Black (aj keď človek má chuť zakričať "Do frasa Harry, vyber prútik!") a potom také klasiky ako je Kruh...
Mne sa lubili The Strangers, ako nie je to nieco extra, ale myslienka, ze niekto pride ku mne domov a zabije ma prave preto ze som doma, mi nie je prijemna
Horory osobne nepozerám... Ale! Najlepšie ohlasy som mala na grave, aj keď mi ani ten thriller neprišiel hrozný... no poznám niekoľko dievčat, čo potom pár nocí nespalo Ale tak neviem, no, skús... A exorcista je vraj fakt sila, ale tiež som to nevidela A žena v čiernom bola celá pokazená, lebo som tieź mala celá film pocit "HARRY! Prútik! Vyber prútik! Okamžite! Veď čaruj! A kde je Ron s Hermionou? Čarujte! Odleť na drakovy!"
náhodou, Grave Encounters som videla a musela som pri tom kamaráta držať za ruku,.. aale miestami dosť ako také, že som si povedala dobrá blbosť, z dobrého filmu to bolo sem tam Béčkové :/
včera som pozeral silent hill a teraz vravím NIKDY VIEC! úplne od veci horor ale keby sa to nieslo v duchu až po koniec prvej sirény tak by to bol najdokonalejší horo všetkých čias pretože tá atmosféra je genialna. Inač podobne s kruhom, až na to, že ten je celý genialny ale iba jednotka, dvojka je o ničom. Jednotku si určite pozri. /mám rád horory ktoré sa predovšetkým zakladajú na atmosfére a pointe/ Osvietenie, 28 dní po tom, (štvrtý druh a paranormal activity sú najväčšie omyly ľudstva) Inač poznámka do budúcna: horo ktorý hľadáš najdi na čsfd v rozedzí rokov 2010-12 pretože celý príbeh sa zakladá len na tých strašidelných "momentkách" zatiaľ čo na poriadnu tajomnú atmosféru a pointu sa pozabudlo. Jasné že každý horor má atmosféru ale fakt dobrý horor ju aj využije v prospech nepoznaného strachu, ktorý zanechá dojem. Skús staršie horory.
@finrod ano, 1408 malo zo zaciatku neuveritelnu atmosferu, ale akonahle sa to zacalo rozuzlovat, mam pocit ze som v kine zaspala, lebo z toho nakoniec vysiel totalny nezmysel.
@maneater jo, The Strangers boli ale skor desivi ako strasidelni, tiez ma vydesil najviac fakt ze sa to moze stat komukolvek...ale preto sa snazim neprasit sa na zabudnute miesta
Ale co by som skratka odporucila je "Lake Mungo". Ducharcina jak sa patri, realisticky podana, az tak ze mi zjezilo chlpy na rukach. A nemohla som par noci spat v uplnej tme. Vazne.
poviem ti ktoré nie .. DRUG ME TO HELL/stiahni ma do pekla, ibaže by si chcel komédiu ...
a ani ANtikrist - možno som ten film len nepochopila, ale je to hodina a pol nudy a sexu ale aj to nudného a potom jedna scéna maximálne nechuťácka (a to pre mňa !!) a koniec..ktorý som nepochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Lovecraftovská lekcia strachu na 1cku
Poeova majstovska lekcia napatia na 1cku
A ešte moja filmová lahôdka z tohto žánru je "tí druzí" !
@maneater jo, The Strangers boli ale skor desivi ako strasidelni, tiez ma vydesil najviac fakt ze sa to moze stat komukolvek...ale preto sa snazim neprasit sa na zabudnute miesta
Ale co by som skratka odporucila je "Lake Mungo". Ducharcina jak sa patri, realisticky podana, az tak ze mi zjezilo chlpy na rukach. A nemohla som par noci spat v uplnej tme. Vazne.
a ani ANtikrist - možno som ten film len nepochopila, ale je to hodina a pol nudy a sexu ale aj to nudného a potom jedna scéna maximálne nechuťácka (a to pre mňa !!) a koniec..ktorý som nepochopila
a este @poke dovolim si nesuhlasit, pozri si The Rite, to je ten najnovsi exorcisticky film a ma uplne skvelu atmosferu a take tahave napatie, ze mnam
Taktiež Insidious a Begotten.