Pravdepodobne, ale neboli sme u nej skrz covidu, tak neviem to presne. Ale ani mne by to nevadilo tak, keby som na Silvestra zostal celkom sám, to už nie je také ako Vianoce, že to na mňa dosť vplývalo vtedy. O polnoci by som si otvoril šampanské, nalial si a sám by som si pripil do Nového roka, aj keď by bolo horšie, že by som si nemal zrovna vtedy s kým štrngnúť. Mne paradoxne asi viac na Silvestra vyhovuje samota ako byť niekde spitý a ani nevedieť o sebe. Býval som aj v spoločnosti kamarátov keď som bol mladší, ale už cítim, že nepotrebujem takto oslavovať.
och a bol to uzasny silvester :3 pozerala som dokument o juznej korei a na chvilku si odtiahla zavesy, nech vidim ohnostroj :3 ale bola somako s rodinou, len oni spali
Ja, minuly silvester. Bolo to super. Druhy frn som skoro rano vyrazila na turu. Dobrovolne som bola sama, aj ked som mohla ist na zures (hovorim o roku 2019) aj chatu aj von. Naj silvester to bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2019/2020 som bol pri dome smútku.
Bola som s rodinou síce na jednom pozemku ale inak celý deň/noc sama okrem večere čo sme jedli spolu...keby bolo na mne nepotrebujem ani to