v podstate 99% zien su zlatokopky, ale vacsina z nic vie, ze na fakt bohateho "nema", a tak sa uspokoji len s nejakym "slusne" zabezpecenym...nemusi to byt hned milionar
@flysser asi pri tebe vytiahnem svoje husle, ktoré vedia hrať len smutné pesničky a môžeš nám porozprávať aké sú vlastne všetky ženy v tvojom okolý svine...
A k téme: Žien čo sú s mužom aj pre majetok poznám kopec, ale vždy je v tom niečo viac osobne takú nepoznám, len jedného zlatokopa, ten sa dokázal nechať živiť aj zo sirotského a dedičstva jednej baby
osobne naozaj nie. vela ludi to omiela stále dookola, ako ich je vela, ale tak neviem asi sa pohybujem v okolí, kde sa práve nevyskytujú...možno to niekedy uvidim naživo..
@uggla tie niektore, co maju hrdost tvoria to 1% ...btw to nema nic spolocne so zvysovanim si sebavedomia, ale opytaj sa samej seba, ci by si chcela pekneho sexi chlapa, ktory by nemal ani fuka, ani skolu, zivili by ho rodica a pod. aj na nieco ine ako len na sex.........99% zien by do takeho vztahu jednoducho neslo
@echoechoecho za to 99percent mužov by išlo do vzťahu so ženou len preto že je pekná a nezaujímalo by ich nič iné. Môžme tu generalizovať kľudne aj do zajtra. To že väčšina žien hľadí aj na majetok má jednoduché zdôvodnenie, pri zakladaní si rodiny budú ona aj dieťa práve na majetkové pomery muža odkázané a myslím, že keď to na tomto svete takto frčí už pár tisíc rokov, tak to už nerobia ani vedome ako skôr pudovo.
@echoechoecho Takže poznáš každú ženu, keď dokážeš takto s presnosťou percentne odhadnúť svet. Si super! Aha, takže ak žena chce muža, ktorý má vzdelanie a nežije už s rodičmi, ale v jednoizbovej kutici, tak je automaticky zlatokopka? To som nevedela.
@karlotiskot presne tak....muzi idu po vzhlade, zeny po zdrojoch (a takisto po vzhlade)...nevidim na tom nic nezvycajne, akurat sa tu strasne zeny obranuju, ze take nie su, co je rovnaka blbost akokeby chlapi tu vraveli, ze im ide IBA o charakter (samozrejme su aj vynimky).
@uggla ..a ty poznas kazdu zenu, ze dokazes vyvratit moju hypotezu??..nezaklada sa to na poznani kazdej zeny, ale na poznani psychologie a biologie cloveka , preto to sedi na drvivu vacsinu zien.... vidim, ze nema zmysel ti nieco vysvetlovat, aj tak tomu nepochopis, a prekrutis si to podla seba...ako s tou jednoizbovou kuticou .btw to by som chcel vidiet, kde som nieco take pisal
Pani sa za svoje poziadavky nehanbia narozdiel od pokryteckych zien
@echoechoecho Ale ja predsa netvrdím, že také nie sú, ale že nie každá a to je rozdiel.
Tak si prečítaj ten komentár od teba vyššie a možno si spojíš
Čistí hrdinovia to sú, ak priamo povedia, že chcú ženu OD-DO váhu, minimálne vysokoškolské vzdelanie i keď oni majú pomaly len základku a tri bodky Dobre, toto všetko je tak diskutabilné a nebaví ma to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A k téme: Žien čo sú s mužom aj pre majetok poznám kopec, ale vždy je v tom niečo viac osobne takú nepoznám, len jedného zlatokopa, ten sa dokázal nechať živiť aj zo sirotského a dedičstva jednej baby
nuž a k otázke - neviem, nestarám sa do životov druhých ľudí do takej miery, aby som vedela posúdiť, kto je a kto nie je tzv. zlatokop/ka
kazdy pocita vyhody a odratava nevyhody
O pánoch a ich požiadavkách pomlčíme.
@uggla ..a ty poznas kazdu zenu, ze dokazes vyvratit moju hypotezu??..nezaklada sa to na poznani kazdej zeny, ale na poznani psychologie a biologie cloveka , preto to sedi na drvivu vacsinu zien.... vidim, ze nema zmysel ti nieco vysvetlovat, aj tak tomu nepochopis, a prekrutis si to podla seba...ako s tou jednoizbovou kuticou .btw to by som chcel vidiet, kde som nieco take pisal
Pani sa za svoje poziadavky nehanbia narozdiel od pokryteckych zien
Tak si prečítaj ten komentár od teba vyššie a možno si spojíš
Čistí hrdinovia to sú, ak priamo povedia, že chcú ženu OD-DO váhu, minimálne vysokoškolské vzdelanie i keď oni majú pomaly len základku a tri bodky Dobre, toto všetko je tak diskutabilné a nebaví ma to.