@matus33 ja som to videla uz asi 10krat a este nikdy ma to nebvilo lebo tie hlasky nemaju chybu a myslim ze aj dej bol zaujmavy...neviem co k tomu viac dodat
ten film som videl uz asi 10 krat uz ho viem asi naspamat mne sa najviac pacili ti co robili tu pascu a najprv tam zabudli vykopat tu jamu a potom henti dvaja presli po tych konaroch atd
Jasné,skvelý film... "A možná že zemrela na stárí... ták mladá."
"Neríkejte mi blondák,jsem kámen,jmenuji se kámen B L O N D ! "
"Musím se vám k nečemu priznat,spím s vaší ženou.. Aha,tak já se ti musim taky k nečemu priznat,taky spím se svou ženou. hele,tý s ní spíš,já s ní spím,tak sme si kvit "
"Hele,váš šéf je ten plešoun? Né,šéf jsem já..."
"Tady máš ovoce,... Ne,nechci.Nemáme mléko? .. tady,dáš si?... Ne dík..."
Na tomto filme sa vždy rada zasmejem...hlavne na scénke keď šéf robí tie zvodné pohyby a potom sa hodí na ten kameň Alebo keď sa snažia vysloviť to meno "Gi" A tam je toľko zábavných zvukov keď si to pustíte viackrát
to bola najväčši šupovica! tak dobrá, uděláme si prezenčku. kámen? zde! kámen? zde! kámen? zde! kámen? kámen?! kámen tu není! vsadím se, že kámen tada taky není...
alebo keď im ten šaman dával požehnanie pred lovom tou "slovenčinou"
"na co myslíte, že umřela?" "na starobu." "hmmm, tak mladá.."
@keco by si sa cudoval kolko stupidit sa toci kazdorocne... ale kazdemu sa nieco ine paci...
Mne sa ten film pacil, teda na jedno pozretie, viackrat by som si ho nekukol... mozno
Ja som ho nevidela... teda.. asi tak keď spolužiačka doniesla do školy a samovoľne sa to pretáčalo, zvuk šiel pozadu, potom sa obraz zrýchlil a zvuk išiel už o hodne pozadu... takže tak... a ten kúsok čo som videla... nejak ma to nezaujalo....
haluz bola, ked si odtrhol mandarinku, osupal ju, zahodil a supku zjedol
"Ukažte mi to." .... "Ne to, tu mrtvou!!!"
"Co se stalo?" "Chtejí vědet proč sem ji zabil."
"V kterém prstu nechal tesař díru?"
TO JE PARAADA
Zlato nemneli sme rano 11 deti? ...
Pořad nechápem proč čumnej na tí frezky....
... alebo keď tam ten archeolog archeoložil.....a vykríkol "aha neco sem našel"... "kde kde?".....nikde to si len tak cvicim kedyz neco najdu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
-Jasne sefe.
-Pekna,ze?
-Jasne, sefe...
a potom jasne, ze kameni ...ale srnobal
@ mirage_a ak to myslis vazne tak potom ta nechapem, ved je to skvost kinematografie!!!
Kamen? Zde...Kamen? Zde... Kamen?...hmm...Kamen?...Kde je kamen?
a ten srnobal ani nehoworim
"Neríkejte mi blondák,jsem kámen,jmenuji se kámen B L O N D ! "
"Musím se vám k nečemu priznat,spím s vaší ženou.. Aha,tak já se ti musim taky k nečemu priznat,taky spím se svou ženou. hele,tý s ní spíš,já s ní spím,tak sme si kvit "
"Hele,váš šéf je ten plešoun? Né,šéf jsem já..."
"Tady máš ovoce,... Ne,nechci.Nemáme mléko? .. tady,dáš si?... Ne dík..."
Parada,nezabudnutelné hlášky...
alebo tomu ich šefovi ked sa snivalo, že bol v obchode s elektronikou ,,občas mávam také čudné sny"
alebo keď im ten šaman dával požehnanie pred lovom tou "slovenčinou"
"na co myslíte, že umřela?" "na starobu." "hmmm, tak mladá.."
snáď ešte toto nebolo spomenuté
"A teď si zapózuj!"
Mne sa ten film pacil, teda na jedno pozretie, viackrat by som si ho nekukol... mozno
asi zemřela na stáří...jak mladá
@9 keby to bol skvost kinematografie tak by to bola obrovská hanba...
"Ukažte mi to." .... "Ne to, tu mrtvou!!!"
"Co se stalo?" "Chtejí vědet proč sem ji zabil."
"V kterém prstu nechal tesař díru?"
kámen?
zde!
kámen?
zde!
tie hlášky nemajú chybu
,,Promiň ale nemúžu si zapametať tvoje jméno.Jak se vlastne jmenuješ?Kámen,,
Zlato nemneli sme rano 11 deti? ...
Pořad nechápem proč čumnej na tí frezky....
... alebo keď tam ten archeolog archeoložil.....a vykríkol "aha neco sem našel"... "kde kde?".....nikde to si len tak cvicim kedyz neco najdu"