Poznate skrill?Dá sa na ebay platit bez bankoveho konta?
Zdravim, viete že pomocou skrill peňaženky sa dá platiť na ebay -i? A ten skrill sa da nabit cez paysafecard - kupite v hocijakom obchode za cash. Dá sa to?
ale v podstate ti tak netreba ziadne konto, to i David si kupi tu kartu v novinovom stanku za 10 eur, potom si zalozi konto na skrille a pomocou neho na ebay -i kupi motorku
@padlyanjel
1. na birdzi kazdy ma pravy vek
2. zo 100 % studentov kazdy brigaduje a samozrejme kazdy kto brigaduje má aj ucet, ved kebyze som nemal, bol by som nevzdelanec, chmuľo, chlapček, usmrkanec, zamazanec, degeš, čudák, neprisposobivý, no proste chudák.
Tak to už je tvoja chyba že si sem dáš 26r a máš 16r... A nehovorím že kto nemá účet je chudák, vravím že každý musí z niečoho žiť, a každému pokiaľ nerobí načierno chodi výplata na účet... Ja si neviem predstaviť keď som bola študent že by som nepracovala, z čoho by som akože žila potom? A z čoho by som nakupovala na ebay na ktorý sa pýtaš... Ja som nemavala žiadne vreckove.. Sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
1. na birdzi kazdy ma pravy vek
2. zo 100 % studentov kazdy brigaduje a samozrejme kazdy kto brigaduje má aj ucet, ved kebyze som nemal, bol by som nevzdelanec, chmuľo, chlapček, usmrkanec, zamazanec, degeš, čudák, neprisposobivý, no proste chudák.