ježiš! raz sme doniesli do školy notebook a pozerali sme jeden ich film.... na hodine!
pánabeka! to bola pecka! ale už radšej nikdy viac!!!! a z jedného videa mi bolo tak zle, že som sa skoro povracala (blee) ale vážne... aj som bežala k umývadlu, no nakoniec som to predýchala
Wee man, kick yourself in the head! Hej, je to primitívne, občas fakt nechutné (ako keď Steve-O "šňupol" dážďovku a vytiahol si ju ústami). Ale zasmejem sa na tom.
@matus123 Ja už ani neviem kedy a kde som to čítal, ale bolo to dosť dávno (možno tak dva roky? možno aj viac...) a nejak som si to ani neoveroval. Písali v jednom článku, že jeden z nich zožral veľa soli a umrel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pánabeka! to bola pecka! ale už radšej nikdy viac!!!! a z jedného videa mi bolo tak zle, že som sa skoro povracala (blee) ale vážne... aj som bežala k umývadlu, no nakoniec som to predýchala
( Už nikdy nechcem vidieť, ako sa pária kone )