@etelnair ale aj tak neviem, čo to je, hento poznám len preto, lebo letovačku máme doma, daktoré základné nástroje poznám, lebo naši sú strojári, ale toto je už na mňa moc
@etelnair tak píš s diakritikou! ja som si myslela, že to je slak alebo šlak ako nejaká skratka dačoho, keď sme sa bavili o letovaní, ako mi mali napadnúť husle?
(a pred pár rokmi som mala vymyslený super nápoj, kt. som dala názov Šľak a normálne som mala už aj nakreslené návrhy na reklamu so sloganom Bodaj by ťa šľak trafil )
kolofoniu, keď som bol u deda na zabíjačke používal mäsiar, posypal s ňou sviňu v koryte a potom oblievali horúcou vodov a tá srsť išla ľahko dole.....hyhyhyhy
náhodov ste mi tou debatou o kolofónii pripomenuli milé spomienky na detstvo u dedka a babky.............dík.................filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(a pred pár rokmi som mala vymyslený super nápoj, kt. som dala názov Šľak a normálne som mala už aj nakreslené návrhy na reklamu so sloganom Bodaj by ťa šľak trafil )
(A tú som raz videla normálne v potravinách medzi minerálkami, šťastný to človek, čo si to omylom kúpil )
kolofoniu, keď som bol u deda na zabíjačke používal mäsiar, posypal s ňou sviňu v koryte a potom oblievali horúcou vodov a tá srsť išla ľahko dole.....hyhyhyhy
náhodov ste mi tou debatou o kolofónii pripomenuli milé spomienky na detstvo u dedka a babky.............dík.................filip