..ale poznáte takého človeka, ktorého hoci poznáte nejaký ten polrok, ale viete, že mu môžete dôverovať? Ktorý vám dokáže pomôcť? A ktorého tak strašne máte radi?? ja takého poznám.. a mám ho veľmi, veľ
Som pomerne nedôverčivá, ale pred pár rokmi som spoznala práve takého človeka, ktorý si ma získal veľmi rýchlo a veľmi rýchlo mu u mňa prechádzajú veci, ktoré by si druhí nemohli dovoliť. A som rada, že je to jeden z mojich najlepších priateľov a vážim si, že aj ja mám jeho dôveru A je to pre mňa je naozaj jedno z najcennejších priateľstiev
Ja si rada obľubujem ľudí a dosť často sa "zamilujem" do nových ľudí, chcem byť s nimi, spoznávať ich... No len pár z nich zostane a sme spolu aj naďalej... A práve teraz takých mám pár
Ja poznam,resp. poznala som veľa takych ludi.No vedčina a dost sklamala ,preto si už davam vedši pozor niekedy som až preopatrna čo občas vadi aj mne sebe..ale čo už..taky je život.
co to?dovera z oboch stran?hm neviem.. ja si dokazem oblubit velmi rychlo niekoho,po case bud mu dokazem doverovat alebo nie ,zalezi na jeho/jej vystupovani.. ale chlapom neverim,napr. kamosovi co ho poznam od mala nepoviem trebars frajerke abo kamoske..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a viem kto
je náš spoločný, zlato
Tým pádom je jasné, že nie som jediná, kto tomu človeku dôveruje.
Serbob
A to väčšine ľudí fakt neverím.
napr. aj @antifunebracka