Poznáte ten pocit, ked vám odchadza niekto koho mate radi a vy by ste s nim chceli byt stale..?
Ja taký pocit práve preživam.....Pred chvilku mi odesel muj chalan je mi tak smutno a chce sa mi plakat..navyse doma na mna stale otec vyvija natlak ze ked chem aby u nas mohol spavat musim mat jednotky a ked chem sa snim vydavat tak dvojky? alebo ze ekd
@66janica6 vies ale vazne je to tak za mesiac mam 18 rokov chodime spolu uz cez rok a nieje odtialto je z brna kde pracuje vydavame sa cez vikendy a niekedy cez tyzden a proste mna takto nutia sa ucit ja im to neberem ale je to na mna fakt hnusny natlak...vies a aby stale prespaval u niekoho u nejakeho kamosa je mi to blbe a jemu urcite tiez..
ja to mám rovnako aj mne chalan odišiel (ale autom) naspäť do FR... :/ už je mi smutno za ním...
Mimochodom rovnakého otca mám aj ja..všetkým sa mi len vyhráža že : Zoberiem ti PC..dám preč psa ( ktorého pravidelne cvičím a venujem sa mu !!!) alebo že zakážem ti SKYPE (jediná vec kde môžem môjho chalana vidieť ) :/
@66janica6 prepac....ale som taka uplakana ze na pismenka ani nevidim vies..a @spisino no hej motivacia je to ako hovado a preto mam take znamky ako mam kebyze mna takto doslovne nevydieraju tak sa urcite takto dobre neucim celkem sem aj rada ale je to natlak to stale spominat vies...
Tvoj otec ti chce určite dobre a chce, aby si mala dobré známky. Ale to, ako to rieši, je fakt zlé, nátlakom sa podľa mňa u nikoho nikdy nič nedosiahne, možno pravý opak, a strašne tým u teba určite vytvára zbytočný stres, ktorý ti to učenie oveľa skomplikuje.
Ale to asi nezmeníš, každý rodič berie výchovu po svojom a je presvedčený, že jeho je tá najlepšia. Tak sa len pekne snaž, skús myslieť pozitívne a na to, že čoskoro školu dokončíš a bude pokoj. Nejako sa motivuj, aby si mala z učenia radosť, pôjde ti to tak ľahšie, a skús sa nestresovať. Ukáž otcovi, že sa fakt snažíš a robíš pre to všetko, čo je v tvojich silách. Viac od teba chcieť nemôže.
Ešte oznam pre všetkých..... prepáčte ale som záhoračka tak píšem dosti nespisovne tak prepáčte ale nie vydávať ale vídavat..akoze vidiet...ja viem na to že mam same dvojky to tady krásne ukazujem hehe
@lucina223 vies nieje to take zle.... aspon si nelezeme na nervy.. vlastne sa vobec nehadame..... no samozrejme si nazory vymenime ale hadky vobec...alebo ze by sme na seba zvisili hlas alebo aby mi povedal co i len krava horsie ako po mata sa nedostal....ale ked o mne niekde rozprava tak hovori matka .....
@strikinelka keď budeš mať 18 tak si svojprávna.. Ja mám 18 a všetky rozhodnutia sú len a len na mne a rodičia mi do toho vôbec nezasahujú ako sa mám rozhodovať, alebo čo musím spraviť.. Ako keď budeš mať 18 tak ti nemá otec právo rozhodovať či s tým chalanom budeš alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mimochodom rovnakého otca mám aj ja..všetkým sa mi len vyhráža že : Zoberiem ti PC..dám preč psa ( ktorého pravidelne cvičím a venujem sa mu !!!) alebo že zakážem ti SKYPE (jediná vec kde môžem môjho chalana vidieť ) :/
hm ?
Ale to asi nezmeníš, každý rodič berie výchovu po svojom a je presvedčený, že jeho je tá najlepšia. Tak sa len pekne snaž, skús myslieť pozitívne a na to, že čoskoro školu dokončíš a bude pokoj. Nejako sa motivuj, aby si mala z učenia radosť, pôjde ti to tak ľahšie, a skús sa nestresovať. Ukáž otcovi, že sa fakt snažíš a robíš pre to všetko, čo je v tvojich silách. Viac od teba chcieť nemôže.
A otca...nechcela by som
ja ju milujem, ona mňa tiež :p
to bolo len také.. chvíľkové ^^