ten druhý áno (viacero kapiel/filmov/hier, pri niektorých mi bolo jasné prečo aj bez vysvetlenia, pri niektorých mi to nie je poriadne jasné ani po vysvetlení), ten prvý asi tiež, mám pocit že som to zažil, ale nespomeniem si konkrétne kedy ani o čo sa jednalo
samozrejme ... tak to je .. vzdy bude a vzdy bolo ... a k prvemu pripadu : proste to neriesim .. nesledujem ludi ... ked niekoho nemam rada , tak sa onho nezaujimam proste ... a k druhemu pripradu: @2 ... ale inak sa snazim najst si ludi , kt. maju take zaujmy ako ja a potom je to v pohode ...
jj, nechápem prečo všetci (aspoň kvalitná väčšina) tak zbožňujú realityshow, dubstep a iné podobné srandy a keď im poviem, že mne sa to nepáči, tak na mna pozerajú ako keby som spadla z čerešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale nikto to nechape
a druhý prípad poznám tiež..v podobe hudby, kapiel, filmov etc.
A tiež neznášam a nekonzumujem kečup, čo je zjavne anomália.
ludia, nikdy nenajdete niekoho komu sa bude pacit presne to co vam, raz sa urcite najde co sa mu bude pacit a vy neznasat alebo naopak :/