@galinka vec vkusu. Ale uznávam, že posledná séria je dosť na hovno, tiež som ju nedopozerala...pozrela som 2 časti a stačilo mi... a bez Janitora to nie je ono
Jedna z mála britských záležitostí, ktoré ozaj nemusím.
-----
Richmond je ten ubertemný, že? Strašne obdivujem toho herca, že nevypadne z úlohy, ani keď zabudne text, a tak plynule do toho zakomponuje niečo na spôsob ,,I seem to have fucked up", že keby jeho outtakes vysielali, polovica divákov si to nevšimne.
@galinka ako vravis.. ani mne ta posledna nesla ..
inak porovnavat BBT, Scrubs, IT Crowd a dalsie sa da len tazko, lebo kazdy si zaklada na inom sposobe a tieto i na inom type humoru.. takze z coho jeden pada.. to druhy nechape...
@insomnya vies mi pls dat tip na (ak je natocene) nieco lepsie it crowdu co sa brit humoru tyka..
No, ak sa dá pod "poznám" označiť niečo ako "videla som na YT nejaké 3 minúty a absolútne ma to neoslovilo, nepáčilo sa mi to, ba až mi to prišlo strašné", tak áno, poznám. A celkovo nemám rada britskú angličtinu, takže už len preto sa mi to nepáčilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
-----
Richmond je ten ubertemný, že? Strašne obdivujem toho herca, že nevypadne z úlohy, ani keď zabudne text, a tak plynule do toho zakomponuje niečo na spôsob ,,I seem to have fucked up", že keby jeho outtakes vysielali, polovica divákov si to nevšimne.
inak porovnavat BBT, Scrubs, IT Crowd a dalsie sa da len tazko, lebo kazdy si zaklada na inom sposobe a tieto i na inom type humoru.. takze z coho jeden pada.. to druhy nechape...
@insomnya vies mi pls dat tip na (ak je natocene) nieco lepsie it crowdu co sa brit humoru tyka..