Túto diskusiu som založila so záujmom dozvedieť sa aké filmy asi tak ľudi v tejto dobe radi pozerajú?Vo svojom okolí sa stretávam skoro len s ľuďmi, ktorí pozerajú prehnané kasové trháky a romantické pletky alebo len markízu. Tak sa teda pýt
Teraz v piatok som bol na filme Sirotinec - Orphanage.
Film z roku 2007 : produkcia Span. - Mex. - zaujimave, ze sa u nas do kin dostane na sklonku roku 2008.
Inak velmi slusny psycho horror. S dobrou davkou napatia ale bez zbytocnych krvavych scen. Urcite vas pohlti ponura atmosfera.
Dalej odporucam Zrkadla - Mirrors. Do tej polovice je to take nemastne a neslane. Ale v momente, ako sa objavi scena so zrkadlovou miestnostou, tak uz hadam nie je zla scena ( teda ak prehliadneme 'finalny' suboj )
Funny games : Velmi kontroverzny film. Velmi dobry scenar a vykony hercov. Minimalny rozpocet. Len pre silne povahy ! Neodporucam ako vecernu oddychovku s priatelkou.
ja zboznujem take filmy ze parodie, komedie...blaznive komedie proste no nech sa zasmejem ked uz kukam to su moje naj filmy take.....
ale zas kuknem si aj daky vazny, alebo akcny,thriller..(srdce v atlantide,fantom opery, butterfly effect- genialny film!!!!!!!, ...) .podla nalady samozrejme....
ale najradsej mam komedie disappointed:snezni psi, 50 x a stale prvy krat - romanticka komedia videla som ju asi 60 x milujem ten film!!!!!! , riskni to s poly, a kopa inych)..
alebo animovane rozpravoocky(doba ladova, shrek, mrtva nevesta- best...),,,
alebo historicke(pirati- bolo to v inom storoci , cassanova,...)..a tak
dneska sa chystam do kina na Vianoce na štvrtú chceem vianočnú atmošku, romantiku a humor a reese je super herecka....a este pojdem so segrou na Lovecku sezonu 2
wall-e bol super... som plakala pri tom no a dnes sme boli zo skoly na Die Welle resp. Nas vodca ...sa mi to mrte pacilo,ale trosku aj desilo,kedze to bolo natocene podla skutocnej udalosti...
rozne ale musia mat myslienku napr terminal, posli to dalej, walk to remember,stastie na dosah, ale mam rada aj romantiku ale nei hocico, z romantiky napriklad just like heaven, 50krat a stale poprve, kym si spal
Wall-e -taký ekologický film a trochu o láske a o lenivosti a naj hláška "čoo my tu máme bazén "
10000 - o pyramídach a znameniach pekné (trochu rozprávka alebo nie?)
Bobule- o zlom vplyve mesta na mladých dedinčanov(moravákov) ale neviem inak nič moc :/ jedna celkom dobrá hláška "opitý vodič veselý vrah" a taký skôr pohodový film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Poslední tango v Paříži (1972)
Sex, lži a video (1989)
Konformista (1970)
Signum laudis (1980)
Jdi a dívej se (1985)
Hnus (1965)
Kes (1969)
Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec (1989)
vseobecne su moje oblubene filmy:
Trainspotting (1996)
This Is England (2006)
Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)
Mechanický pomeranč (1971)
Amores perros - Láska je kurva (2000)
jaaaaj, ktovie kolko som ich zabudol
Všetko čo mám rád (1992)
Bezstarostná jízda (1969)
Film z roku 2007 : produkcia Span. - Mex. - zaujimave, ze sa u nas do kin dostane na sklonku roku 2008.
Inak velmi slusny psycho horror. S dobrou davkou napatia ale bez zbytocnych krvavych scen. Urcite vas pohlti ponura atmosfera.
Dalej odporucam Zrkadla - Mirrors. Do tej polovice je to take nemastne a neslane. Ale v momente, ako sa objavi scena so zrkadlovou miestnostou, tak uz hadam nie je zla scena ( teda ak prehliadneme 'finalny' suboj )
Funny games : Velmi kontroverzny film. Velmi dobry scenar a vykony hercov. Minimalny rozpocet. Len pre silne povahy ! Neodporucam ako vecernu oddychovku s priatelkou.
ale zas kuknem si aj daky vazny, alebo akcny,thriller..(srdce v atlantide,fantom opery, butterfly effect- genialny film!!!!!!!, ...) .podla nalady samozrejme....
ale najradsej mam komedie disappointed:snezni psi, 50 x a stale prvy krat - romanticka komedia videla som ju asi 60 x milujem ten film!!!!!! , riskni to s poly, a kopa inych)..
alebo animovane rozpravoocky(doba ladova, shrek, mrtva nevesta- best...),,,
alebo historicke(pirati- bolo to v inom storoci , cassanova,...)..a tak
dneska sa chystam do kina na Vianoce na štvrtú chceem vianočnú atmošku, romantiku a humor a reese je super herecka....a este pojdem so segrou na Lovecku sezonu 2
@7 ...... musim ta sklamat fiml je o niecom inom ako kniha ..... ale kniha je THE BEST
(co je mimochodom moj srdcovy film), nepobozkana
10000 - o pyramídach a znameniach pekné (trochu rozprávka alebo nie?)
Bobule- o zlom vplyve mesta na mladých dedinčanov(moravákov) ale neviem inak nič moc :/ jedna celkom dobrá hláška "opitý vodič veselý vrah" a taký skôr pohodový film
LA Confidential,
Reign over me ...