Zarábajte na reklame iných. Nainštalujte si program v ktorom sa zobrazuje reklama - surfbar - a zarábajte. Nie je potrebné nič robiť len mať spustený počítač a tento program. Môj zárobok je 800 dolárov mesačne a stále to rastie. Nie sú tu ŽIADNE SKRYTÉ POPLATKY. Je len na Vás koľko zarobíte. Pre viac info mi napíšte na tomas.hrebik@gmail.com.
Chce to asi pol ročnú trpezlivosť (podla vlastnej skúsenosti) a zarobiť sa slušne alebo treda aspoň toľko ako na takej brigáde sa zarobiť dá. Každý deň doklinem a pozriem niekoľko rekám, keď sú ankety porobím tie sú dobre platené a časom si viem našetriť toľko že si môžem prenajať pod seba referalov čo pozerajú reklamy so mnou. Takto som vytrvala asi pol roka a dostala som sa na úroveň takej slabšie platenej brigády ale je to zatiaľ stúpajúce. Všetko robím popri netovaní len tá trpezlivosť to je základ. Kto by to chcel vyskúšať nech sa zaregistruje cez tento link a potom na stránke Register » lnk.sk/w45... a kto je trpezlivý ten zistí že to je možné kto nie je ten sa na to za dva týždne vykašle.
Ahoj Vevka,
moznosti je vela, skus si kuknut tuto stranku: www.akosizarobitpeniaze.sk. Pise sa tam o vela moznostiach zarobku, vacsina praca na doma ale aj ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
keď myslíš
ClixSense: » www.clixsense.com/?6010968...
Buxp: » buxp.org/?r=snowflax...
KLIKmail: » www.klikmail.sk/signup.php?r=12...
Overené je aj toto » www.ermail.cz/link/Tj2Nec7mAC...
» www.moneymail.cz/registrace?afil...
» www.seead.cz/registrace?ref=...
moznosti je vela, skus si kuknut tuto stranku: www.akosizarobitpeniaze.sk. Pise sa tam o vela moznostiach zarobku, vacsina praca na doma ale aj ine...