čaute, už dlhšie rozmýšľam nad prácou v zahraničí, aspoň na chvíľu a vždy ma lákala práva na výletnej lodi...viete o tom niečo? cez akú agentúru je najlepšie? nejaké skúsenosti? alebo ma skúste odhovoriť a poradiť mi niečo lepšie Ďakujem
od nás z dediny viem o pár babách, čo robia na lodi, kt. sa plaví niekde po Rakúsku.. alebo tak.
no a najlepšie sa tam asi dostaneš tak, že poznáš niekoho, kto tam už robí a on ti to dohodí tak aspoň približne vieš, do čoho ideš
fakt si treba dávať pozor. kamarát teraz išiel robiť ako kondičný tréner na nejakú výletnú loď a musel sa zaviazať že tam bude 9 mesiacov vkuse (nejaké 2 týždne má dovolenku) a asi pol roka čakal a chodil na konkurzy, kým ho zobrali, mal z toho trochu nervy. potom prišiel tam a dali mu nejakú kajutu kde bol strašný bordel a musel si to sám čistiť a dezinfikovať, tak bol z toho už celkom na prášky...teraz sa to po dvoch týždňoch ustálilo a už si pochvaľuje, vraví že plat je úmerný tomu, čo tam robí. takže asi závisí fakt od konkrétneho zamestnávateľa, ako to tam nakoniec bude vyzerať. ale skúsenosť to môže byť dobrá
Ja tam chcem robiť tiež Len ja ako krupierka. TIe kajuty sú zlo, bez okna bez všetkého. Pracuje sa veľa hodín a tak. Na Slovensku neviem či je na to nejaká dohadzovačská agentúra ale v UK už mám jednu vyhliadnutú...
na lodi by som sa dost bala ponorky... Tuto ked mi je tazko tak sa rozbehnem do prirody a poskacem po skalach a nasledne hodim do mora a je to fajn .D
neviem neviem ta lod...
Ale jj, kontakktuj konkretne spolocnosti radsej....ja to tak mienim robit... I toto mam po znamosti.... Zakaznik ktoreho som videla 2x za zibot .D.D.D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@2 je riadna blbost, teda ta posledna veta
no a najlepšie sa tam asi dostaneš tak, že poznáš niekoho, kto tam už robí a on ti to dohodí tak aspoň približne vieš, do čoho ideš
» vas.cas.sk/clanok/12028/sl...
neviem neviem ta lod...
Ale jj, kontakktuj konkretne spolocnosti radsej....ja to tak mienim robit... I toto mam po znamosti.... Zakaznik ktoreho som videla 2x za zibot .D.D.D