Vždy sa m to páčilo a bavilo ma voziť sa na vozíku, ale som si istý, že to nie je jednoduché ... máte s tým skúsenosti? Čo všetko táto práca obnáša? V čom sú jej výhody a nevýhody? Musí mať vodiť VZV aj vodičák či stačí licencia na VZV?
Chalani, čo na tom robili mali vodičáky, takže neviem presne či je nutné mať oboje. Výhoda je, že je to fyzicky nenamáhavé a môžeš sa dlhé hodiny skrývať niekde s tým, že nič nerobíš. Nevýhoda je tá, že ručíš za škody na materiáloch, nejaká paleta chýba, poškodí sa, nedajbože ti spadne, tak to hradíš do istého limitu porovnaného voči tvojej mesačnej výplate. Ja som to osobne nechcel robiť, keď mi ponúkali tú prácu. Aj som váhal, že by som skúsil. @padre557
Tak zodpovedných je veľa prác, to vieš, že keď sa ti raz niečo stane a budeš platiť, tak si budeš dávať potom väčší pozor, ale inak v mojom prípade išlo o to, že ja som zarábal 400€ mesačne a tie palety boli niekoľko násobne drahšie a okrem toho, nehody sa u nás v práci stávali často, aj mi pár krát padla fľaša alkoholu a potom som vlastne pár hodín robil zadarmo. Je to podradné a demotivujúce vôbec robiť to, keď v podstate musíš byť stále sústredený na to, že čo keď sa to dojebe, budeš draho platiť. @padre557
Práca samotná zodpovedná je nemusíš mat vodičak ale potom s vozíkom nemozeš ist na cestnú komunikáciu napr parkovisko pred firmou kde sa pohybujú auta a pod.. Treba hlavne pozor davat . mne už tie spadli zopár paliet ..taze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme