pracovala som, mienim pracovat aj nadalej. Prerusila som pracu, lebo som tretiacka a statnicujem, ale urcite sa vratim.
Mna to velmi velmi bavilo (pracovala som v drazobnej spolocnosti), ale nestihala som nic. A ked vravim nic, tak nic. Ani jest teda tak, ze som jedla bagety, pizzu do ruky, mekac a podobne chutovky ale tak zase ako kto, ja som bola v praci 30 hodin tyzdenne, nemusis to tak prehanat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ano, pracujem.
Mam team svojich sedem hadov a nutim ich pracovat, pricom sa neustale hram na jedineho osvieteneho jedinca v celej budove
Mam cas pracovat.
Mam troska casu studovat, ale staci to.
Vysokoskolsky zivot to u mna presne nieje, ale party nieje asi len ked som s horuckou v posteli
Mna to velmi velmi bavilo (pracovala som v drazobnej spolocnosti), ale nestihala som nic. A ked vravim nic, tak nic. Ani jest teda tak, ze som jedla bagety, pizzu do ruky, mekac a podobne chutovky ale tak zase ako kto, ja som bola v praci 30 hodin tyzdenne, nemusis to tak prehanat