Veľmi ma baví písanie, s čím súvisí aj odbor, ktorý študujem (slovenčina - angličtina, od septembra 1. ročník denného Mgr. štúdia). Chcela by som si vyskúšať prácu redaktora, problém je však v tom, že buď ich nikde dlhšie nepotrebujú, alebo
@kolivideam jasné, bude PÍSAŤ pre jojku ako externý redaktor
k veci: nereaguj len na inzeráty, rozošli maily/listy so žiadosťou tam, kde by si rada písala, napr. miestna tlač, prípadne cez nejakú známosť, popýtaj sa doma/priateľov, nikdy nevieš, kto koho pozná. a nezabudni priložiť ukážkový text
ale ja nechcem do telky napísala som do novín, poposielala som žiadosti s tým, že ak budú mať záujem, pošlem životopis aj s článkami, ktoré mi už vyšli v regionálnej tlači
a nechces ist do casaku maslo? to je tento a @bluepanter-a môžeš požiadať, myslím, že ako hlavný redaktor nie, ale môžeš tam písať, ja sa možno prihlásim tiež
@chocolate1 adminov pokial viem nikto neplati. A pokial viem tak to plati aj o redaktoroch. Nie nemusi to byt posledna moznost hocijaky rozbehnuty portal, zvykne platit komukolvek kto sa osvedci od 10 eur za clanok. Tych moznosti je mrte na podstatne navstevovanejsich portaloch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
k veci: nereaguj len na inzeráty, rozošli maily/listy so žiadosťou tam, kde by si rada písala, napr. miestna tlač, prípadne cez nejakú známosť, popýtaj sa doma/priateľov, nikdy nevieš, kto koho pozná. a nezabudni priložiť ukážkový text
@anjelicicekk priprav si životopisy, priprav si články na rôzne témy a posielaj to tak, ako ti radí george90
a keĎ nechceš nikam dochádzať, tak rob redaktora pre web
+ @tommyhot nie každý je chválenkár, resp. chváliť sa dá aj iným než peniazmi