Akože aj mňa niekedy ide poraziť, ale toto by som svojmu kompíku nikdy neurobila. Ale snáď to bolo len nahrané s nejakou starou klávesnicou, však iba tú roztrieskal.
nemohol som si pomoct a pozerel som si to viac krat ... pri urcitych scenach som si to video stopl ... ta vystrasena tvar, + to rychle upratanie na stole jednoducho ma to pobavilo, chlapec je uz hadam pod dakymi sedativami.
vista smrdi {aj ja ju mam}
to videjko poznaam, dakto mi ho ukazoval, ked som este na tom bola podobne , no dobre iba srandujem, ale nebolo mi pri hre vsetko jedno
nj..strasne stare video ale myslim ze si trafil...
ja som s hlistou vydrzala rekordny rok potom som skoro ten komp rozmlatila sekerou...teraz uz mam slusny linux tak mam klud n dusi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ako toľko hnevu po kope som ešte v živote nevidel
viem ze to nieje video na vistu ale aj tak je to cool a hodi sa to na Vistu
PS mam original
to videjko poznaam, dakto mi ho ukazoval, ked som este na tom bola podobne , no dobre iba srandujem, ale nebolo mi pri hre vsetko jedno
ja som s hlistou vydrzala rekordny rok potom som skoro ten komp rozmlatila sekerou...teraz uz mam slusny linux tak mam klud n dusi