Mate niekto skusenosti s pracou/brigadou v elektro predajni (NAY a pod.) ?? Ak ano tak co patri k naplni prace pripadne co je potrebne vediet? Musim ovladat vsetky zariadenia?
Naaahodou, v trnavskom nayku su jaki ludia paradni, ked som bola pozerat kavovar pre maminu tam, tak ma zobrali na espressko do staffroomu
A inak podla mna ta vyskolia. Moj muz teraz docasne robi take nieco podobne, a kazdy z nich je zaskoleny na nejaku inu sekciu. Napriklad on je macher na sluchatka a fotaky, ale o pocitacoch vie toho este menej nez ja.
@etelnair bohuzial mas pravdu... v tychto velkych elektro obchodoch zvycajne pracuju neochotne cvicene opice, ktore o elektrospotrebicoch vedia len minimum, ktore im staci na to, aby neznalym ludom predali hociaky hnoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vzdelanie
Dosiahnuté vzdelanie:
stredoškolské bez maturity
2004 - 2007
SOU,Švabinského 7, Bratislava
Odbor/špecializácia: Maliar/Natierač
Kurzy a školenia
2004 - 2007, Švabinského 7
Názov kurzu/školenia: maliara-natieraca
Znalosti
Jazykové znalosti:
Slovenský jazyk - materinský jazyk
Počítačové znalosti - používateľ:
Microsoft Windows - základy
Microsoft Word - základy
Microsoft Excel - základy
OpenOffice - základy
Internet (e-mail, www) - základy
Ďalšie znalosti, schopnosti a záujmy:
Šport,počítače,hudba
...
A inak podla mna ta vyskolia. Moj muz teraz docasne robi take nieco podobne, a kazdy z nich je zaskoleny na nejaku inu sekciu. Napriklad on je macher na sluchatka a fotaky, ale o pocitacoch vie toho este menej nez ja.