Ahojte chcem sa spýtat na prácu v McD - skusenosti, ako prebieha zaskolovanie, ci je nejaka buzeracia zhora atd proste vsetko co vas napadne lebo si chcem nasetrit na skolne a slubuju tam 3,80e na hodinu diky
@rici135 no v BA by som chcel robit v Auparku Eurovei alebo Avione bolo tam ze 3,80 a po zaskoleni 4,20 alebo 4,40e neviem uz a hej myslim ze v hrubom... keby to bolo v cistom to by bol fakt krasny sen a podmienka tusim odrobit min 70-80 hod mesacne
@rici135 no ale tak skusim lebo vies sto ludi sto chuti... a mohol len na prijebaneho nadriadeneho natrafit a nakolko budem mat 26 rokov a idem do Bc rocnika tak Ing asi uz budem musiet platit a prachy sa mi zidu a pracu surne potrebujem
@rici135 a staznost na neho co uz niekto nepoda ja som inak dost popiči chalan co sa povahy tyka ale zas ked ma niekto nasere tak vypičujem hockomu ak chytim amok a je mi jedno ci je to nadriadeny alebo iba kamos po mne by sa nevozil asi lebo by som odtial pravdepodobne odisiel
@patress112 ja som presne taký istý, už aj keď som išiel s kamarátom v aute a zastavili ho policajti a mali pindy zbytočné, tak som týpkovi vypičoval ... A potom sa čudujem, prečo ma nemajú BB policajti radi
@rici135 tak zase netreba byt agresivny bez príčiny ale určite netreba nechat ludi sa po tebe vozit lebo si na to zvyknu a budu ta mat za kkta ktoremu mozu skakat po hlave ale ja osobne by som nemohol byt hnusny na podriadenych ( pokial by ma nejak fakt nenasrali ) lebo kazdy podnik ci firma stoji na tych najzakladnejsich robotnikoch
@semhamforas a je tam aj moznost nejakeho karierneho postupu vraj nevies ze coho sa ten karierny postup tyka ? + navyse 55% zlava na jedlo z McD ale to mi je nahovno kedze taky odpad ja nejedavam
nvm kamosi tam makali len ako brigadnici ale ziaden extra karierny rast by som tam necakal. Co sa zlavy na jedlo tyka, tak podla mna to je fajn. To jedlo je podla mna viac v pohode ako jedlo z polovice sloveskych restauracii
Známa tam začínala ako brigádnik a teraz je manažérka takže kariérny rast možný je, len sa musíš snažiť a netrva to rok.. čo sa týka buzeracie to závisí od každej pobočky a od nadriadených zopár kamarátov tam pracovalo a nikto sa na tú pracu nesťažoval nejak extra..
@semhamforas tak vies ja nevravim ze je to odpad preto lebo je nechutne... ja velmi dobre viem ze sa tam da fajne pomaskrtit ale preto lebo ja sa fastfoodom vo vseobecnosti vyhybam - ked uz tak si dam pizzu radsej ja som totiz typ chalana co sa na mna nalepi skoro aj vzduch a musim velky pozor davat na to co zjem sice ako mam 188cm ale zase mam 120kg co by mi nevadilo keby to boli svaly aspon lenze odhadujem ze mam tak 25-30% tuku co som kukal obrazky na nete ako vyzeraju ludia s istym percentom tuku ( aj ked neni zo mna nejaka gula okruhla, na bruchu ho moc nemam ale hlavne na zadku a stehnach ) a preto v mojom pripade every day strava v mekaci nepripada do uvahy a ta zlava by mi bola naprd... radsej by som uvital namiesto zlavy o 0,5 € viac na hodinu
@jasmiine tak vacsina brigad je max za 3,5 e / hod a tu by som mal 3,80€ a po zaskoleni 4,20€. A ano najdes aj lepsie platenu pracu ale vyzaduju tam napr komunikaciu v plynulej anglictine a sice si viem aj na webe prelozit 70% clankov alebo textu vseobecne ( lahsie clanky prelozim aj cele bez problemov ) lenze moj problem je speakovanie lebo som nebol v zivote v zahranici a to mam 25 rokov ( ano viem je to smiesne no smute zaroven ), teda pokial neratam ZOO v Lešnej v CR a trhy v Polsku resp aj brigady v IT oblasti su fajn platene a hoci sa v PC dost orientujem tak programovat, tvorit webstranky a podobne veci proste neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ano, buzeracia, síce nwm, v akom meste chceš robiť, ale buzerujú tam jak besní