Otazka smerovana na ludi ktorý boli pracovať v zahraniči. Ako ste si vybavili pracu? Agentura alebo znamy?Ako ste sa aklimatizovali v novom prostredi?Nemali ste srach ze sa vo velkom svete stratite?
V zahranici som nemakal, ale rozhodne ak ides cez agenturu tak by som siel cez nejake znamejsie ako studentagenci a podobne a ked si si nie ista tak rozhodne popozerat na nete nazory ludi co boli cez nich makat atd aby si niekomu nenaletela.
Co viem od znamych tak makat v zahranici halvne co sa tyka UK (ostatne krajiny na tom budu zrejme podobne) tak si budes musiet odriekat ak sa chces vratit s kopkou penazi spat na SK.
A ked ides cez znameho, tak to mas super, lebo sa nemusis zrejme starat ani o stravu a byvanie cize pravdepodobne zarobis viac ak nebudes rozhadzovat. Mat takuto moznost tak by som ju vyuzil.
No ja som v UK uz zo dva roky,a prisla som sem za mamou.Ta sa tu dostala cez agenturu,cize tk je to podla mna najbezpecnejsie.Da sa ist aj na vlastnu past,lenze to je prilis komplikovane,hlavne,ak sa clovek v krajine nevyzna.
A ked si chces nieco zarobit,tak ti treba ist aspon na rok,na letne prazdniny sa uz neoplati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Co viem od znamych tak makat v zahranici halvne co sa tyka UK (ostatne krajiny na tom budu zrejme podobne) tak si budes musiet odriekat ak sa chces vratit s kopkou penazi spat na SK.
A ked ides cez znameho, tak to mas super, lebo sa nemusis zrejme starat ani o stravu a byvanie cize pravdepodobne zarobis viac ak nebudes rozhadzovat. Mat takuto moznost tak by som ju vyuzil.
A ked si chces nieco zarobit,tak ti treba ist aspon na rok,na letne prazdniny sa uz neoplati...
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny