Ahoj. Chcela by som sa poradiť. Mala záujem si privyrobiť napríklad brigádou ale keďže je ťažko si nejakú nájsť chcela by som sa opýtať či niekto nemá skúsenosti s prácou cez internet a poprípade podať informácie o tom a odporučiť stránku. Ďakujem
v našom meste je to strašne ťažké, nájdem možno 10 brigád a všade prijímajú len s ukončenou strednou školou. A keďže ešte študujem tak na takúto brigádu ma nepríjmu
dá sa zarobiť aj z domu, ale väčšinou je to úplne iná práca ako si predstavujú ľudia, ktorí ju hľadajú...skôr sa snaž nájsť niečo v meste, ja som napríklad z malej dedinky, hodinu od mesta, dokonca dochádzam ešte do vzdialenejšieho, približne 5 hodín denne kvôli "brigáde"
na jaspravim.sk možno niečo nájdeš ako práca z domu je asi najlepšie písanie článkov, len treba vedieť gramatiku a nájsť si stránku kde môžeš písať na tému ktorá ťa bude aj baviť dá sa tak celkom slušne zarobiť
hladaj dalej. Urad by mal preplacat cestovanie na pohovory. Kludne aj vo vzdialenejsich regionoch. Praca cez internet doma je ojeb, alebo je to nieco, naco potrebujes odbor, nielen zrazu podnikat. Vyhybaj sa tym podvodom. Takisto skus sa popytat vo firmach, ci by ta vzalo po absolvovani kurzu, ake skusenosti vyzaduju, obcas ti to preplati urad.
Záleží čo chceš robiť, respektive aké máš skills a čo môžeš ľuďom ponúknuť. Je veľa spôsobov ako sa dá zarobiť cez internet. Pozri napríklad tu » www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Diskusná téma: Seriózne práce na doma
Dátum: 29.02.2016
Vložil: Darina
Titulok: Praca na doma.
Dobry den, mam zaujem o pracu na doma.
pozeram ze kks zaujimavy seriozny clanok, prescrollujem na komenty a chce sa mi vyskocit z okna ako neskonale primitivni mozu byt ludia
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...