Aký typ prác ste robili ako domáce práce na talentovky? Viem, že by tam malo byť z každého niečo, ale ja najradšej kreslím ceruzkou... Došla mi fantázia aj inšpirácia. Poraďte nejakú rýchlu techniku a môžete pridať aj svoje práce
Podľa toho na akú školu ideš, ohľadom umeleckých samozrejme.
To nevadí, že tam máš len kresby ceruzkou Niečo namaľovať, alebo tie koláže, kombinovať farebné ceruzky s obyčajnou, alebo akvarel, možností je veľa stačí vybrať
ja som mala mať 15 prac,mala som veci co som nakreslila na zuske za posledne 2 roky, tak to si cele 2 roky uricte nerobila len krezbu ceruzkou. inak tiež najradšej kreslim ceruzkou,mala som tam aj nieco s temperkami,suchym pastelom, tuš &ceruzka&vodove farby, a asi aj niaku graficku tlač..suchu ihlu alebo linorit. a najlepsie je mat niaku figuralnu kompoziciu(postavy-proporcie),zatišia(perspektiva)...a mala som aj jednu ulohu na prijmackach ze sme mali normalne hmotne,3D,zrobit niake vymyslene zviera.tato uloha mi ale vobec nevysla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To nevadí, že tam máš len kresby ceruzkou Niečo namaľovať, alebo tie koláže, kombinovať farebné ceruzky s obyčajnou, alebo akvarel, možností je veľa stačí vybrať
A kam sa hlásiš?
veľa šťastia na talentovkách
a na akú školu ideš ??
@esmik ďakujeem , vyskúšam... umelecká Hodruša
@florence nejaké postavy a portréty už mám, vyskúšam aj tú grafiku...ďakujem za radu
Z Hodruše mám kopu známych a všetci na to nadávajú.