Ja som istý čas nejedol skoro vôbec,niekoľko týždňov.dá sa to , ale je to psychicky náročné,udržať na uzde tú euforiu,ktorá nastane po niekoľkých dňoch...Schudol som moc,aj som zoslabol po istom čase,vlastne som vládal tak maximálne tri hodiny spať...
inak nič proti, ale aj tie najprimitívnejšie jednobunkovce sa stravujú a keď si predstavím kde je človek a nemal by nič jesť.. tak to bude asi nejaký nový prototyp človeka lol.
@attis - ten spánok cca štyri hodiny sa spomína v tom ako jeden s účinkov ale v kladnom zmysle som čítala... ten človek mal energiu ktoru mu "do vtedy" bralo trávenie a spracovavanie potravy podla neho a tým že to prechodom na tu stravu uplne vyškrtol - mal "energiu naviac" - menej spanku... A mal si to spojene s "prijmom energie skrz okolité častice nachadzajuce sa vôkol človeka" ...transformácia mysle tzv ale neviem
ale ty mysliš skor neschopnost spat kvôli nedostatku energie ?
@nemethissan že zaprvé hrozne kokotný názov
zadruhé, prinajmenšom z hľadiska teoretického to možné je.
zatretie, nemyslím si že by existovalo mnoho ľudí čo to naozaj dokážu, alebo by vôbec mali šancu sa naučiť dokázať, možno tak piati alebo desiati na celej zemi v ľubovoľnom momente.
čiže zatretie, šíriť to svetom takto ako sa mi zdá že sa práve začína diať, niečo na štýl "najnovšia najcool móda, nástupca vitariánstva" je na hranici zločinu poškodzovania zdravia, ak také niečo existuje.
( @kittyboo nepríjmaš nič než čistú vodu, a všetku ostatnú energiu potrebnú na život by si mala čerpať z vesmíru, skrz meditácie a podobné veci (prána - vesmírna energia tiež známa ako "kristova energia", ak ťa zaujíma prečo sa aj takto volá, tak daj vedieť)...)
@midnight - ano, aj ja si myslím že pre jedincov ktorý celu koncepciu žit "doslova bez stravy" zoberu moc vážne - to može mat katastrofalne následky...hlavne v dnešnej dobe kedy každý chce všetko "rýchlo" a je aj taka doba. ...nakolko sa na to sa treba nastavovať roky ako som čítala a postupne prejst na nižšie davky jedla okrem iného psychicky sa na to preorientovať ...ale som dost skeptická ....
ale su ludia ktorý tvrdia že tak žiju xy rokov i ked neviem či to nieje len nejaký podfuk ako príklad človek ktorý očividne vydržal nejest a nepiť cca 70 dni (pôst) a nakoniec sa zistilo že si daval každý den pivo aby ostal na žive..
čo mas proti mojemu nazvu ? :ehm:
ako verím, že niektorým ľuďom to fakt ide, ale myslím si, že drvivá väčšina s tým po pár stratených kilách alebo po smrti veľmi rýchlo skončí.
tiež si pamätám, keď som mala fakt blbé, anorektické obdobie, za deň som zjedla tak dva rožky s maslom, aj to som pri tom plakala, ako ma z toho napínalo, ale keď som sa už dostala do stavu, že som ledva stála na nohách som pochopila, že musím bojovať a začať jesť. a vďaka tejto skúsenosti hovorím breathariánstvu proste NIE.
inak co ja viem, nenadcenuje sa trochu to dychanie? nedalo by sa to nejak este aj bez neho? predsa len vela toxinov je vo vzduchu... a to pitie vody ani nehovorim, to je uz cisty luxus, sak mame sliny
boli robene vedecke pokusy ked drzali par tyzdnov nejakeho jogina zavreteho niekde kde nemal pristup k vode ani k jedlu aby si overili ci skutocne dokaze zit bez toho.. a veru dokazal to.. hned vsak zacali rozmyslat ako sa to da vyuzit na vojenske ucely a aki super vojaci by boli keby nemuseli jest.. no klasicke ludske zmyslanie..
ale myslim ze takych ludi je viac.. kamarata som mala co tatk fungoval asi mesiac a potom ho to prestalo bavit je to o tom ako sa clovek nastavi.. a pri tom aky bordel dnes konzumujeme v potravinach to je mozno aj lepsie...
@kitty7 ahoj - verím že si mala zle obdobie ked si nejedla a pod. ale nemam pocit že by sa v tejto koncepcii zhlukovali ludia ktorý trpia anorexiou a snažia sa extremne schudnut nakolko maju skreslene vnimanie seba sa - nie, Tu ide o niečo odlišné ...
@nemethissan ja viem, že tí ľudia to robia z iného dôvodu. slovo "tiež" chcelo vyjadriť, že aj ja mám zlé skúsenosti s nejedením. nie je teraz dôležitá príčina, ale dôsledok. jesť treba.
mne to príde divné, akože kamoška mi hovorila, že videla nejaký dokument kde tvrdili, že oni tú energiu, ktorú my máme z jedla po určitom čase dokážu nabrať zzzzzz ja neviem zo slnka napríklad:d ale, že to treba na to nejaký čas.. a neviem podľa mňa to nie je normálne úplne_D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
podľa mňa je to nejaká sekta abo čo.
@attis - ten spánok cca štyri hodiny sa spomína v tom ako jeden s účinkov ale v kladnom zmysle som čítala... ten človek mal energiu ktoru mu "do vtedy" bralo trávenie a spracovavanie potravy podla neho a tým že to prechodom na tu stravu uplne vyškrtol - mal "energiu naviac" - menej spanku... A mal si to spojene s "prijmom energie skrz okolité častice nachadzajuce sa vôkol človeka" ...transformácia mysle tzv ale neviem
ale ty mysliš skor neschopnost spat kvôli nedostatku energie ?
zadruhé, prinajmenšom z hľadiska teoretického to možné je.
zatretie, nemyslím si že by existovalo mnoho ľudí čo to naozaj dokážu, alebo by vôbec mali šancu sa naučiť dokázať, možno tak piati alebo desiati na celej zemi v ľubovoľnom momente.
čiže zatretie, šíriť to svetom takto ako sa mi zdá že sa práve začína diať, niečo na štýl "najnovšia najcool móda, nástupca vitariánstva" je na hranici zločinu poškodzovania zdravia, ak také niečo existuje.
( @kittyboo nepríjmaš nič než čistú vodu, a všetku ostatnú energiu potrebnú na život by si mala čerpať z vesmíru, skrz meditácie a podobné veci (prána - vesmírna energia tiež známa ako "kristova energia", ak ťa zaujíma prečo sa aj takto volá, tak daj vedieť)...)
ale su ludia ktorý tvrdia že tak žiju xy rokov i ked neviem či to nieje len nejaký podfuk ako príklad človek ktorý očividne vydržal nejest a nepiť cca 70 dni (pôst) a nakoniec sa zistilo že si daval každý den pivo aby ostal na žive..
čo mas proti mojemu nazvu ? :ehm:
@gukol - vdaka
tiež si pamätám, keď som mala fakt blbé, anorektické obdobie, za deň som zjedla tak dva rožky s maslom, aj to som pri tom plakala, ako ma z toho napínalo, ale keď som sa už dostala do stavu, že som ledva stála na nohách som pochopila, že musím bojovať a začať jesť. a vďaka tejto skúsenosti hovorím breathariánstvu proste NIE.
ale myslim ze takych ludi je viac.. kamarata som mala co tatk fungoval asi mesiac a potom ho to prestalo bavit je to o tom ako sa clovek nastavi.. a pri tom aky bordel dnes konzumujeme v potravinach to je mozno aj lepsie...
-All you can breathe! xD