Ahojte by som sa spytat ake mate skusenosti s pranim a naslednym susenim tenisiek.Su biele,su z casti z textilu a z casti z koze.. Raz som ich prala rucne,boli ciste no ked zacali schnut na radiatori, pomaly na vystupovali zlte flaky.Nejaka skusenosti?
@adka25 A ked sa sušili tie látkové normalne v poriadku ti vyschli? Lebo mne ako zacali schnut, tak latkove časti na tej teniske zacali akoby zltnut a ked som ich zas namocila,tak tie žlté flaky zmizli a potom zas zacali schnut a zas vystupili tie flaky
@falanga@zojkam tak nie ja ale mamke to dám a tá mi vždy pekne čisté vytiahne žiadne sa mi nepokazili ani nike sb ani čínany ani everlast s vysokou podrážkou nemáš nejaké lacné tie boty?
No uz som ich oprala dnes rano uz su take skoro suché a stale su krásne biele ako nové tak vtedy bola asi chyba ze pri rucnom praní som nedala prasok uplne dole tak preto to bolo žlté D ale dakujem @adka25
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov